Nova direktna povezava iz Ljubljane in njene prednosti – Köln

by

Iz Ljubljane se odpira nova pot do cenejših letov! S poletnim voznim redom naš prevoznik Adria Airways začenja lete v nemško mesto Köln, poleg katerega se nahaja letališče Köln/Bonn. To je že četrta direktna povezava z Nemčijo iz Ljubljane. Na tem letališču ima svojo bazo nizkocenovna letalska družba Germanwings (partner Lufthanse) in njena “longhaul” različica, Eurowings.

Z direktno povezavo iz Ljubljane se nam bodo odprle možnosti koriščenja super cen, ki jih ta nizkocenovnika ponujata – še posebej zanimive in ugodne so cene za direktne medcelinske lete:

Dubaj in Teheran 100€, Puerto Plata 220€, Punta Cana 250€, Las Vegas 300€, Bangkok 200€, Phuket 220€, Boston 230€, Miami 240€, Kuba 250€ in Mauritius 250€. Cene veljajo za redne enosmerne lete. Povratni leti se običajno prodajajo po isti (ali celo malo nižji) ceni. Prednost ugodnih enosmernih vozovnic je v tem, da lahko bolj prosto načrtujete svoje potovanje, npr. odletite v eno smer v Bangkok, nazaj pa iz Phuketa, razlika v ceni pa je minimalna. Poceni enosmerne vozovnice zelo dobrodošle pridejo tudi pri načrtovanju kompleksnejših potovanj, naprimer pri potovanju okoli sveta.

Primer ugodne povezave: Köln – Bangkok 387€ (direkten povratni let!)

Karte za direktno povezavo ob ponedeljkih, torkih in četrtkih iz Ljubljane do letališča v Kölnu še niso na voljo. Ker je Adria Airways trenutno še v prodajnem postopku, se bo prodaja kart verjetno začela po prodaji prevoznika. Pri tem je potrebno omeniti, da se z novim lastnikom prevoznika mreža poletov lahko spremeni.

Upajmo, da se v prihodnjem letu lahko nadejamo še več ugodnih povezav iz Ljubljane – morda tudi direktne povezave s Tallinom, kjer ima po stečaju družbe Estonian Air Adria Airways sekundarni hub?!