Obiščite Rio de Janeiro in New York, Atlanto in/ali Detroit na enem potovanju iz Dublina za neverjetnih €546

by

Z nakupom na Expedii lahko dobite letalsko karto z Delto iz Dublina za lete preko Atlante do Ria in nazaj v Dublin preko New Yorka ali Detroita (s praktično poljubno dolgimi postanki v Atlanti in New Yorku) za neverjetnih €546! Drugi pomembnejši podatki:

  1. Povratek iz Brazilije mora biti v 30 dneh od prihoda.
  2. Postanke lahko poljubno priredite (tja in nazaj grede se lahko ustavite bodisi v New Yorku, Atlanti ali Detroitu).
  3. Potovanje mora biti izvedeno med 1. septembrom in 18. decembrom 2012.
  4. Leti iz Dublina v ZDA so v dopoldanskih urah. Tako računajte, da morate v Dublinu prespati vsaj eno noč, lahko se pa seveda tudi tu ustavite za dlje časa.
  5. Rezervacija mora biti izvedena do 15. julija.

Primer: 1. novembra odpotujete iz Dublina, se ustavite v Atlanti za en teden, nadaljujete pot do Ria, se ustavite tam 2 tedna in se potem ob povratku za en teden ustavite še v New Yorku:

Postopek rezervacije: na Expedii izberite “Flight” in “Multiple Destinations”, nato pri prvem letu vnesite odhod iz DUB, prihod v ATL in izberite datum. Pri drugem letu izberite odhod iz ATL in prihod v RIO ter datum odhoda iz Atlante. Pri tretjem letu je odhod iz RIO, prihod pa v NYC ali DTW (Detroit), vnesite željeni datum odhoda iz Ria. Pri četrtem letu pa odhod iz NYC (ali DTW) in prihod v DUB ter željeni datum povratka. Kot omenjeno, lahko mesta postankov poljubno priredite. Če vam sistem ne ponudi ugodne cene, poskusite nekoliko spremeniti datume (v primeru, da ste iskali odhode med vikendi, poskusite iskati še med tednom).

Do Dublina lahko trenutno ugodno pridete z rezervacijo karte iz Benetk z Aer Lingusom, ki nudi na rezervacije vseh letov na Irsko iz Italije do 10. julija 50% popusta. Karto, ki omogoča en kos prijavljene prtljage, dobite za €116. Od nizkocenovnikov so možni direktni leti z Ryanairom iz Trevisa, velikokrat pa lahko dobite ugodnejšo ceno, če letite iz Ljubljane ali bližnjih letališč preko Londona (Stansted ali Luton) ali Charleroia.

Pa še zanimivost: obmejne formalnosti za vstop v ZDA boste opravili že na letališču v Dublinu. Tako se boste izognili velikokrat dolgim vrstam v Atlanti ali na newyorških letališčih.