Poteklo – Pohitite – akcija neverjetno ugodnih kart za ZDA (iz Ljubljane za le 355€) se izteka!

by

Pozdravljeni! Neverjetna ponudba letalskih kart do ZDA že za 355 EUR iz Ljubljane ter iz Zagreba, Münchna, Madrida in Budimpešte se počasi izteka, neuradno naj bi bile te ponudbe veljavne le še danes do konca dneva! Ponudba velja za lete do Floride (Tampa Bay), Kalifornije (San Diego), vzhodne obale (Washington in Raliegh) ter tudi do jugo-zahoda in Texasa (Phoenix in Dallas). Mi svojo karto že imamo, pa vi?

Trenutno stanje je, da so iz Ljubljane ugodne cene na voljo predvsem v aprilu ter nekaj terminov v maju in juniju, iz npr. Münchna pa še skoraj v vseh terminih. Poljubno je tudi mogoče kombinirati kraje odhoda in prihoda, tako da lahko recimo za enako ceno opravite pot iz zahoda na vzhod ZDA ali pa kombinirate odhodna letališča v Evropi, če npr. iz Ljubljane ne najdete ustreznega termina za odhod ali povratek (to je predvsem zanimivo v času prvomajskih počitnic, ko predvsem v prvi polovici maja ugodnih cen za Ljubljano praktično ni).

Nakupe kart lahko opravite preko agencije Opodo, strani letalske družbe Air France ali KLM

Ugodne lete za ZDA pa lahko izkoristite tudi le kot izhodišče za nadaljan potovanja. Iz San Diega lahko npr. zelo ugodno letite na Havaje, iz Tamape in Washingtona pa v Latisnko Ameriko vključno s Karibi.

Ugodne nočitve v ZDA lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€).  V ZDA priporočamo najem vozila, kako to naredite najugodneje  si oglejte v naslednjem prispevku oziroma uporabite po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen. Več o naših izkušnjah s potovanji po Kaliforniji in zahodnih ZDA pa si preberite na našem Forumu.

Nekaj naših slik iz potovanj po (zahodnih) ZDA:


Antelope Canyon Horseshoe Bend DSC06871_2_3_tonemapped the Wave P1000959.jpg