AKCIJA REVOLUT: brezplačna VISA kartica + 5€ dobropisa / brezplačna poslovna kartica MasterCard!

by

Verjetno ste že slišali za spletno bančno storitev Revolut, ki jo uporablja že preko 6 miljonov strank, veliko tudi v Sloveniji, že več let tudi člani naše ekipe po celem svetu! Če še nimate odprtega brezplačnega računa in njihove VISA kartice je sedaj pravi trenutek, da to naredite: ob odprtju računa preko naše povezave namreč lahko ne samo odprete račun brez kakšnih koli stroškov, ampak dobite tako brezplačno kartico VISA, ko s kartico plačate (v kateri koli trgovini/lokalu/črpalki…) v skupni vrednosti 10€ pa še 10 5€ dobropisa na vaš račun – akcija za 10 5€ dobropisa velja samo do 15.11.2019!

  • Do 15.11.2019 odprite račun preko TE POVEZAVE za vaše brezplačno darilo!

V sklopu brezplačnega računa je vključeno osnovno vodenje računa, do 6000€ menjave valut in do 200€ brezplačnih dvigov na bankomatih (ponekod se plača strošek bankomata kot pri dvigu z vsemi karticami) po celem svetu mesečno. Kartico smo uspešno uprabili tako za dvige na bankomatih od Indonezije, Tajske, ZDA, Jordanije, Nove Zelandije, Ekvadorja ,EU,…) do nakupe letalskih kart preko spletnih agencij kot tudi za najem vozil od ZDA do Tahitija, pri čemer je vseeno ptrebno poudariti, da je to formalno debetna kartica in da imate teoretično lahko probleme pri najemu avta pri nekaterih agencijah, v praksi pa je zaenkrat šlo vedno brez problemov skozi.

Pri Revolut dobite popolni EU IBAN račun, zato je potrebno odprtje računa v osmih dneh prijaviti na FURS preko spletnega obrazca, podroben opis postopka (ki vzame mogoče 5 min) si oglejte TUKAJ.

Cenik storitev osebnega računa:

Revolut ponuja tudi odlične rešitve za majhna in srednja podjetja, vključno z brezplačno poslovno predplačniško MasterCard kartico! Prijavite se preko naslednje povezave: REVOLUT FOR BUSINESS.

Cenik storitev poslovnega računa: