Ryanair iz Linza: London 30€, Tenerife 104€ (povratna)

by

Letališče Linz (Avstrija) med Slovenci ni ravno poznano, čeprav je od Maribora oddaljeno le slabe 3h vožnje, iz Ljubljane pa še okoli 45 minut več. Z 2. novembrom se bo to verjetno spremenilo, saj družba Ryanair uvaja zanimivo povezavo (za lete v zimskem času): Linz  – Tenerife (jug), cene se v decembru in januarju gibljejo že od 104€ naprej (povratna), leti pa se v zelo ugodnem sobotnem terminu! Leti so na voljo do 29. marca 2014.

Poleg leta do otoka Tenerife leti Ryanair iz tega letališča še v London – v decembru in januarju 2014 že za zelo ugodnih 30€ (povratna). Nakup vozovnic je mogoč na spletni strani www.ryanair.comApartma na otoku Tenerife dobite preko strani Booking.com že za okoli 300€ na teden, za izlete po prelepem otoku pa priporočamo najem vozila preko po naših izkušnjah najugodnejše agencije Billiger-Mietwagen – avto velikosti Fiesta/Polo dobite že za manj kot 100€ na teden!

Dopolnjeno: za parkiranje na letališču bralec Emil Marijanović priporoča “da greste na letališču do okenca TUI in tam kupite listek za parking. 31€ za teden na charter parkingu.” Hvala Emil za informacijo!

Komur pa je dopusta škoda za ležanje na plaži pa si lahko ogleda lep “fotopis” iz tega prelepega otoka http://www.e-fotopotep.si/tenerife-fotopotep-reportaza-(marec-2013),301.html.

ten104e