S Swissom super ugodno iz Italije do sanjskih destinacij (dodatno tudi z Dunaja in Budimpešte)

by

Swiss oz. čarterska podružnica Edelweiss Air nudi super ugodne letalske karte iz Italije do Tanzanije, Kenije, Maldivov, Mavriciusa, Tajske, Dominikanske republike in Kube za manj kot 500€. Nakup je možen do 30.6., potovanje pa je možno do vključno 15.12.2012. Maksimalno trajanje potovanja je en mesec.

Za podobno ceno (približno 500EUR) je dodatno možen tudi polet z Dunaja ali Budimpešte, kar je predvsem tistim z vzhodne polovice Slovenije verjetno bolj priročno. Kot je spodaj opisano, lahko datume poiščete na italijanski strani, potem pa na izbrane datume vnesite kot odhodno letališče Dunaj ali Budimpešto.

Rezervacije in prosti termini tukaj (stran je dostopna samo v italijanščini, vendar si lahko že brez osnovnega znanja jezika poiščete prosti termin, potem pa na strani v angleškem jeziku vnesete izbrane datume in opravite nakup). Priporočam, da morebiten nakup opravite čimprej, saj je število sedežev omejeno in bodo verjetno glede na zelo ugodno ceno hitro razprodani.

Primeri:

Iz Benetk:

 
 
 

Opomba: Čeprav mest ni na seznamu, lahko enako ugodno letite iz Benetk tudi v Kilimanjaro, na Mavricius in v Mombaso. Izberite odhod “Milano” ali “Rim”, poglejte proste datume, potem pa na prvi strani vnesite kot odhodno letališče Benetke, kot destinacijo pa Kilimanjaro, Mavricius ali Mombaso. Označite že prej izbrane datume in sistem vam bo ponudil let za enako ceno.

Iz Milana ali Rima:

 
 
 
 
 
 

V Milano lahko ugodno letite iz Trsta z Alitalio, v Rim pa iz Trsta in Benetk z Alitalio ali iz Benetk z Easyjetom. Možno je tudi super ugodno potovanje z vlakom iz Benetk do Rima in Milana (povratna vozovnica že za 18 EUR, glej “Travel in Italy, MINI”).