Zanimivo – nizkocenovni leti iz Evrope v JV Azijo: Atene – Singapur že za samo 79€, Avstralija 158€ (enosmerne)!

by

ateneSingapurScoot

27.3.2017: Pred časom smo na naši strani poročali o novi nizkocenovni povezavi iz Aten v Azijo! S prevoznikom Scoot lahko v trenutni akciji v Singapur poletite že za samo 79€ (enosmerna) ali 238€ običajna povratna, s povezanimi leti pa je možno potovati tudi na druge destinacije v mreži prevoznika. V zgornji ceni je všteta samo ročna prtljaga, na smer pa check-in prtljaga stane 35€. Akcija velja za potovanja do konca oktobra 2016, traja pa do 31.3.2017!

Nizkocenovna povezava je odlična za izdelavo krožnih potovanj na več destinacij ali za potovanja okoli sveta. Če želite potovati v Singapur (ali drugam v Azijo), pa se verjetno vseeno bolj splača tja leteti z bližnjih letališč z običajnimi povezanimi leti.

Primeri cen enosmernih kart iz Aten s prevoznikom Scoot:

Atene – Singapur 79€

Atene – Perth 158€*

Atene – Sydney 203€*

*Po odprtju zgornjih povezav vam bo najprej prikazalo nekoliko višje cene. Za nakup karte izberite stran prevoznika Scoot, na strani prevoznika pa vam bo potem pokazalo najnižje cene.

Primer enosmernega leta v Singapur s prevoznikom Scoot:

ath-sin-79

Do Aten lahko ugodno poletite iz Benetk s prevoznikom Volotea ali Alitalia (s slednjim tudi iz Trsta).

Dovoljena ročna prtljaga:

1 × kovček dimenzij 23x54x38cm do 7kg
1 × dodatna torba do 3kg

16.8.2017: Prejšnji teden smo poročali o načrtih največjega azijskega nizkocenovnika Air Asia o letih iz Evrope v Kuala Lumpur a očitno pri tem ne bodo prvi: konkurenčna letalska družba Scoot (nizkocenovna veja uglednega prevoznika Singapore Airlines) je z današnjim dnem (16.8.2016) namreč že dala v prodajo letalske karte za povezavo Atene – Singapur! Doa tene se je letos dalo zelo ugodno leteti iz Ljubljane z družbo Aegean. Singapur je zelo dobro izhodišče za lete po ostali JV AZiji z ugodnimi povezavami v bližnjo Indonezijo, Tajsko ter ostalo Indokino, na Filipine, na Kitajsko, … Kot je značilno za nizkocenovnike vam za ugodno ceno ne bo potrebno kupiti povratne karte ampak lahko povsem prosto kombinirate tudi enosmerne lete!

Leti bodo na voljo od 20. junija 2017 naprej, karte lahko kupite za obdobje od 20.6.2017 do 31.10.2017,  leti pa se 4x na teden – v torek, četrtek, soboto in nedeljo.

Promocijske cene, ki trenutno veljajo v vseh terminih (tudi čez običajno dražje poletne termine v drugi polovici julija/prvi polovici avgusta):

  • enosmerni let Atene – Singapur 218€
  • enosmerni let Singapur – Atene 198€
  • povratni let Atene-Singapur-Atene 416€

Cene sicer niso najnižje in so trenutno bolj zanimive kot enosmerne v vozovnice (za daljše raziskovanje Azije ali kot del poti okoli sveta). Več informacij in nakup na spletni strani letalske družbe Scoot.

Cena ne vključuje dodatne prtljage in hrane, ki stane 35 oz 70€ na osebo na let, s kodo GREEKON pa dobite 10% popusta na FLYBAG in FLYBAGEAT ponudbe (pakete, ki vključujejo prtljago in hrano).