Sejšeli iz Pariza 371€ (povratna)

by

Noro: povratna letalska karta iz Pariza do rajskih Sejšelov že za 371€!!

parseyseli371e

Ugodne termine smo našli od septembra 2015 do marca 2016, tudi čez krompirjeve in zimske počitnice. Za nakup kliknite na zgornjo sliko in ustrezno spremenite datume in število oseb. Cena ni na voljo v čisto vseh terminih, je pa trenutno na voljo še v zelo veliko terminih v tem obdobju.

Opozorilo: Letalska karta se vključuje še vlak Pariz – Bruselj, ki pa ga lahko mirno spustite (ali pa koristite, če najdete ugodnejšo povezavo iz Bruslja domov).

Do Pariza lahko ugodno pridete iz Benetk z družbama Ryanair in Easyjet že za okoli 50€ (povratna), poišite proste termine na iskalniku Skycanner.net ali pa z Adrio v Pariz  in nazaj iz Bruslja za okoli 150€.

 Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja za tujino, sploh sedaj, ko NLB Vita ponuja letno Multitrip zavarovanje NLB Vita Tujina z zavarovalno vsoto 25.000 EUR že za samo 48 EUR. Ostale premije in zavarovalne vsote si oglejte na www.nlbvita.si/turisticno-zavarovanje

Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen