Športni teden v Miamiju – oglejte si na delu Dejana Zavca, Gorana Dragiča in Anžeta Kopitarja že za manj kot 500€ (letalo, nastanitve in vstopnice na tekme)!

by

Ste pripravljeni za “enkrat v življenju” športni teden na vroči Floridi? Preživite konec letošnjega novembra v Miamiju in si oglejte največje slovenske športne zvezde v živo od 484€ naprej! Dejan Zavec, Goran Dragič (Miami Heat) in Anže Kopitar (LA Kings) čakajo na vas!

Letalska karta:

Benetke – Miami 332€!

Odhodi po tej ceni so možni v vseh dneh od 10. do 23. novembra 2015 (z izjemo 19. novembra), povratek pa vsak dan od 23. novembra do 14. decembra 2015! Za nakup samo kliknite na eno od spodnjih povezav in ustrezno spremenite datume in število oseb:

Leti se z najboljšo evropsko letalsko družbo Turkish Airlines, v obe strani vam pripada še brezplačna nočitev v (običajno luksuznem, 4* ali 5*) hotelu v Istanbulu!

Za pot v ZDA slovenski državljani ne potrebujemo vize, potrebno pa je vsaj 3 dni pred odhodom (najbolje pa takoj po nakupu karte) izpolniti spletni obrazec ESTA (strošek takse 14$/12€) na TEJ URADNI POVEZAVI V SLOVENŠČINI.

Razpored dogodkov:

21.november: košarkarska tekma lige NBA Miami Heat : Philadelphia, cena vstopnice od 22$ (20€) naprej – nakup TUKAJ

23.november: hokejska tekma lige NHL Los Angeles Kings : Florida Panthers (v predmestju Miamija), cena vstopnice od 12$ (10€) naprej  – nakup TUKAJ

ali košarkarska tekma lige NBA Miami Heat : New York Knicks (tudi s Sašo Vujačičem), cena vstopnice od 38$ (34€) naprej – nakup TUKAJ

25.november: dvoboj za naslov svetovnega boksarskega prvaka po verziji WBA med Dejanom Zavcem in Erislandiyem Laro (Kuba, nekdanji svetovni amaterski prvak v boksu, trenutno 2. na absolutni jakostni lestvici te kategorije, dvoboj bo potekal v casinoju Hialeah v predmestju Miamija). Cena vstopnice od 25-100$ (22€-90€)  – nakup TUKAJ

ali hokejska tekma lige NHL Los Angeles Kings : Tampa Bay Lightning (dobre 3h vožnje stran na drugi strani Floride) – cena vstopnice od 17$ (15€) – nakup TUKAJ

Nakup kart za NBA in NHL lahko nekaj dražje opravite tudi preko največje agencije za prodajo kart www.ticketmaster.com.

Nočitev:

Najugodnejši hotel si poiščite na največji svetovni hotelski agenciji Booking.com, npr. v terminu od 21.-26- novembra že za 402€ za 4 osebe (20€ na osebo na noč) oz. 221€ za 2 osebi (22€ na osebo na noč)LINK. Na voljo pa je seveda še veliko drugih ponudb nočitev za vsak žep in okus.

Opcijsko:

 

najem vozila: od 27€ na danod 146€ na teden! (vključeno osnovno IN kasko zavarovanje BREZ odbitne franšize!)

Z najetim vozilom se boste lahko svobodno premikali po Floridi od ene do druge tekme ter do drugih zanimivosti – priporočamo obisk plaž, vesoljskega centra Cape Canaveral in otočja Florida Keys.