Surfroam – potovalna SIM kartica za dostop do interneta po svetu od 0,01€/MB

by

Surfroam SIM – potovalna SIM kartica za dostop do interneta v več kot 200 državah (ali teritorijih)

Ker člani ekipe Po Svetu veliko potujemo, večkrat tudi za krajši čas, hkrati pa je dandanes večini ljudi internetna povezava nepogrešljiva, smo si brskanje po spletu na naših potovanjih olajšali z univerzalno SIM kartico Surfroam

Surfroam SIM kartica omogoča prenos podatkov v skoraj vseh državah in v teritorijih na svetu, kjer je pokritost mobilnega signala partnerskih omrežij zadostna. Je enostavna za uporabo (poleg kartice ob naročilu prejmete tudi pregledna in enostavna navodila za uporabo), združljiva pa je z vsemi napravami, ki omogočajo vklop SIM kartice (telefoni, tablice, prenosni modemi,…).

Komu priporočamo nakup Surfroam SIM kartice?

Kartica je predvsem uporabna za ljudi, ki pogosto potujejo izven držav EU, kjer veljajo enotne cene za gostovanje (seznam držav vključenih v EU program TUKAJ) – torej, nekatere balkanske države, vzhodna Evropa+Rusija, in vse ostale države na svetu. Če na destinacijo potujete za dlje časa, cene lokalnih ponudnikov SIM kartic in prenosa podatkov pa so tam nižje, potem se nakup Surfroam kartice ne splača. Zelo uporaben pa je nakup kartice za potovanja na več destinacij (ali npr. za potovanja okoli sveta, kjer ste na vsaki destinaciji le kratek čas), ali pa za potovanja v države, kjer je mobilna telefonija in prenos podatkov tudi za lokalno prebivalstvo drag (npr. Kanada). Torej, nakup priporočamo tistim, ki pogosto potujete v države izven EUna krajša potovanja (npr. poslovni potniki) ali v države, kjer je mobilna telefonija draga.

Kako se kartico uporablja?

Kartico zamenjate s svojo trenutno SIM kartico ob ugasnjenem telefonu, nato ga prižgete in spremenite APN naslov (natančen opis TUKAJ). Zatem je ponovno potreben izklop telefona, ob ponovnem vklopu pa bo vaš mobilni telefon avtomatsko pobrskal med omrežji in se povezal na partnersko omrežje, ki omogoča prenos podatkov.

Kakšne so cene prenosa podatkov?

Cene prenosa podatkov ob uporabi Surfroam SIM kartice se začnejo že pri 0,01€/MB. Po taki ceni lahko surfate po številnih državah v evropi in po svetu. Cene pa se seveda glede na odročnost ali razvitost destinacije dvigujejo.

  • Primeri držav in ozemelj, kjer lahko s Surfroam SIM kartico po spletu brskate po ceni 0,01€/MB:   Avstralija, Belorusija, Francoska Gvajana, Gana, Švica, Guadeloupe, Islandija, Hong Kong, Kazakhstan, Južna Koreja, Mehika, Nova Zelandija, Turčija, Reunion, Srbija, Tajvan in številne druge (evropske) države.
  • Primeri držav in ozemelj, kjer lahko s Surfroam SIM kartico po spletu brskate po ceni 0,02€/MB: Kanada, ZDA, Rusija, Tunizija, Tajska, Singapur, Črna gora, Malezija, Izrael, Indonezija, Gruzija, Fiji, Dominikanska republika, Čile, Japonska…

Celoten seznam cen po državah je na voljo >>>TUKAJ<<<

Povprečna poraba podatkov popotnikov v tujih državah je po raziskavah ponudnika Surfroam od 50-80MB/dan. Po ceni 0,01€/MB torej povprečna dnevna poraba interneta stane do 0,8€. Na potovanju lahko zapravite samo toliko kredita, kot ga imate naloženega na kartici – torej, brez nepričakovanih stroškov na položnicah po prihodu domov!

Kakšna je cena nakupa kartice?

Kartica Surfroam SIM stane 15€, na dom vam jo pošljejo z brezplačno poštnino, vaša nova kartica pa ima že naloženih 15€ kredita, ki ga lahko začnete prosto uporabljati. Torej, kartica je brezplačna, saj s plačilom 15€ ob nakupu kartice pridobite že 15€ kredita za uporabo.

Kje kartico lahko kupim?

Kartico Surfroam SIM kupite direktno na spletni strani ponudnika >>>TUKAJ<<<po nakupu pa bo v nekaj dneh v vašem nabiralniku.

Kako preverim stanje kredita na kartici?

Stanje lahko preverite v uporabniškem sistemu ponudnika >>>TUKAJ<<<

Surfroam SIM smo člani ekipe Po svetu že preiskusili v Egiptu, Nemčiji, v Kanadi, Jordaniji in v Izraelu – povsod se je izkazala za odlično možnost povezovanja na internet, sploh če gre za krajša potovanja ali pa nimate časa za nakup lokalne sim kartice.