Tajvan iz Zagreba že za 469€, tudi čez prvomajske praznike

by

V akciji Turkish Airlines lahko letite v Tajpej (Tajvan) iz Zagreba že od 469€. Rezervacije do 28.2., odhodi od 29.3. do 15.6., čas potovanja največ en mesec. Zaenkrat je možno še dobiti karte po tej ceni tudi čez prvomajske praznike, in sicer odhod 23., ali 24.4. in povratek 3.5.

Rezervacije lahko opravite preko spodnje povezave pri agenciji Vayama, kljer lahko tudi poljubno spreminjate datume in število oseb. Ob rezervaciji na strani Turkish Airlines so cene za cca 10€ višje.

Zagreb – Tajpej 469€ (Vayama)

Možni so tudi leti iz Ljubljane za 574€, Benetk za 525€ ali Salzburga in Dunaja za 528€.

Za lažje iskanje terminov obiščite uradno spletno stran družbe Turkish, saj omogoča pregledovanje cen za več dni naenkrat.

Do bližnjih letališč vas lahko pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve z 10% popustom rezervirajte preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate tudi na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

 

tajvan vayama

tajvan