Ugodno čez prvomajske – 1.del: zahod ZDA

by

Monument Valley

Dragi popotniki, obdobje takoj po novem letu je po izkušnjah najugodnejši čas za nakup letalskih kart za prvomajske počitnice. V naslednjih dneh bomo tako predstavili trenutne aktualne ponudbe za to obdobje, ki zaradi več dela prostih dni za vse zaposlene kot še predvsem za  družine s šoloobveznimi otroki predstavlja idealni čas za potovanja, ob tem pa so takrat temperature po večini zemeljske oble zelo prijetne, prav tako pa ni posebne gneče.

Začeli bomo s Severno Ameriko,  regijo, ki smo jo v zadnjih 10-ih letih 3x obiskali prav v tem terminu. Trenutno so na voljo zelo ugodne ponudbe za lete z letalskimi družbami naveze SkyTeam (Delta, AlItalia, AirFrance, KLM). Nekaj primerov v terminu sobota-sobota čez prvomajske, vsi leti samo z enim prestopom:

Benetke – Las Vegas že od 543€

Benetke – Los Angeles že od 559€

Benetke – San Francisco že od 570€

Benetke – Seattle že od 599€

Podobne cene so na voljo tudi iz Trsta, s tem da je večinoma potreben kakšen prestop več. Leti do vzhodnega dela ZDA so še cenejši, New York, Boston in Miami že od 450€ naprej, Chicago 489€. Ponudba velja do 10. januarja za lete do 31. maja 2013.

Več o različnih turah po zahodu ZDA pa si oglejte na našem forumu.