NOVO: VELIKA AMERIŠKA AVANTURA od Chicaga do San Francisca – kjer se moderni svet sreča s kavbojci in indijanci v osrčju največjih naravnih lepot Amerike.

by

Pridružite se nam na velikem ameriškem ROAD TRIP -u čez prostranstva srednjega zahoda, kjer si brez težav predstavljamo, kako se po neskončnih travnikih pase na milijone bizonov, mimo svetih gor Indijancev ter neponovljivega narodnega parka Yellowstone, rdeče pokrajine okoli Velikega kanjona do neonskih luči Las Vegasa in strmih cest San Francisca.

Program je edinstven na slovenskem trgu in ponuja tisto najboljše, kar nam lahko ponudijo Združene države Amerike!

OPOZORILO: Zaradi obsežnosti države so prevožene razdalje za evropske standarde velike, dnevno se v povprečju prevozi okoli 400km (cca 4h vožnje, največ 3. in 17. dan s predvidoma okoli 7h vožnje) po sicer večinoma ravnih in praznih cestah.

Zahod ZDA je verjetno področje, ki ga najbolje poznamo, saj smo bili tam že več kot 10x, tudi v letih 2022 in 2023 in bomo ponovno tudi čez 1. maj 2024. A tokratno potovanje poleg najbolj turistično izpostavljenih prizorov Amerike ponuja tudi vpogled v tista področja, ki jih turisti le redko obiščemo. Pridružite se nam na ROAD TRIP-u in nam dovolite, da vam pokažemo, zakaj se tako radi vračamo na ta košček zemeljske oble!

TERMIN POTOVANJA:  12.9.-1.10.2024, 20 dni, 18 nočitev/19 dni v ZDA*

*zadnja nočitev na letalu na poti proti Evropi, 20. dan na poti je tako dan pristanka na bližnjem letališču

Več informacij v prispevku TUKAJ in na e-mailu rezervacije@posvetu.si ali na telefonu/Viber/WhatsApp 041 37 36 34.