Brezskrbne jesenske počitnice z zdravstvenim zavarovanjem Vzajemna

by

Brezskrbne jesenske počitnice

Potovanja in izleti prinašajo prijetna presenečenja, a tu in tam lahko potovalne užitke zmoti kak neljubi dogodek. Lahko je to nezgoda, v kateri se poškodujemo, ali okužba, ki nas priklene na hotelsko posteljo.

Brez dvoma je velika razlika, če se nam takšna neprijetnost pripeti v Portorožu ali pa kje na Sejšelih. Zdravstveni zapleti v tujini nam ne le pokvarijo potovanja, ampak nas na koncu tudi veliko stanejo, še posebej če nismo pred odhodom pomislili na to in sklenili zdravstvenega zavarovanja z asistenco za tujino.

Evropska kartica ni dovolj

Na območju Evropske unije bomo sicer delno kriti, če bomo imeli evropsko zdravstveno kartico, vendar pa ta krije le nujne primere (v javni zdravstveni mreži), pa še te običajno na zelo osnovni ravni. Predvsem pa smo prepuščeni samim sebi. Zato je, ne glede na to, ali gremo v tujino na daljše potovanje ali zgolj na kavo v Trst, priporočljiva sklenitev zdravstvenega zavarovanja za tujino.

 

Paket XXL z milijonskim kritjem

Zavarovanje za tujino lahko sklenete kot posameznik, družina ali skupina – za en dan ali več, vse do enega leta. Glede na destinacijo potovanja izbirate med območji razširjena Evropa in Svet ter različnimi paketi – na voljo imate S, M, L ali ekskluziven XXL MILIJON paket z višino kritja v vrednosti kar enega milijona evrov. Če se na primer odpravite na petdnevni oddih v sosednjo Italijo ali katero drugo evropsko državo, boste že z 8,48 evra poskrbeli za svojo zdravstveno varnost. Izberete lahko tudi družinski paket in v tem primeru boste za osemdnevno dopustovanje v enem izmed evropskih mest za celo družino odšteli manj kot 22 evrov.

Rešitev za nenačrtovane poti

Za vse, ki se čez leto pogosteje odpravljajo v tujino, je na voljo paket celoletnega zavarovanja Multitrip za nenačrtovane poti v tujino. Z njim boste zmanjšali tveganje, da bi na počitnice nehote odšli brez zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini.