Z nekaj iznajdljivosti super ugodno do ZDA, Venezuele in Brazilije

by

Z Air Europa lahko z nekaj iznajdljivosti super ugodno letite iz Madrida s povratkom v Rim. Možni so odhodi v New York (JFK) in Caracas (CCS) jeseni ter v Salvador de Bahio (SSA) od junija do decembra. Pri rezervaciji je potrebno vnesti kot odhodno letališče Madrid (MAD), kot prihodno pa Rim (FCO). Cene povratnih letov so nekaj nad 300EUR, za Salvador de Bahio celo zgolj 280EUR.

Lahko pa seveda za isto ceno lete združite in se npr. po zelo ugodni ceni podate na zanimivo popotovanje po Venezueli in severu Brazilije z odhodnim letom Madrid – Caracas in povratkom Salvador de Bahia – Rim. Cene za povratni let z odhodom npr. v začetku novembra in povratkom v začetku ali sredi decembra se na omenjeni relaciji gibljejo okoli 320EUR. Tudi drugih prostih datumov je veliko.

Do Madrida lahko zelo ugodno (od približno 25EUR) letite z Easyjetom iz Benetk ali Rima,  z Ryanairom iz Verone, možni so pa tudi dokaj ugodni (za približno 100EUR) leti iz Gradca z Air Berlinom (preko Palme de Mallorce) ter Benetk z Vuelingom (preko Barcelone) in Brussels Airlines (preko Bruslja).

Iz Rima je možen povratek z letalom ali vlakom (glej enega od prejšnjih prispevkov).

Seveda pa lahko pri povratnem letu prijavite prtljago zgolj do Madrida, let do Rima zavržete in tako koristite ugodno povratno karto Benetke-Madrid z Iberio od 120EUR (celo v sezoni za samo 140EUR) ali iz Trsta z Alitalio izven sezone prek Milana ali Rima za 132EUR.

Opomba: gre za t.i. “error fare”, zato tudi po rezervaciji v nobenem primeru ne kličite ali na kakršenkoli drug način ne poskusite kontaktirati letalske družbe. Rezervacije so možne na Ebookers, Expedii in nekaterih drugih servisih. Potrebno je nekaj iskanja, saj leti niso možni vsak dan v tednu.