Indija za samo 240€!

by

Iz Budimpešte lahko poletite v New Delhi že za 240€! Z Brnika s povezanim letom povratna karta samo 461€!

Najboljše cene z bližnjih letališč najdemo iz Budimpešte, in sicer že za super 240€ za povratno karto (najprej s prevoznikom Wizz Air letimo do Dammana), nato pa z družbo Etihad do New Delhija. V osnovni ceni je vključena samo mala ročna prtljaga po pravilih prevoznika (20x40x30cm). Pri ponudbah gre za nepovezano kombinacijo letov letalskih prevoznikov, ki je namenjena le izkušenim popotnikom, ki poznajo in so sposobni prevzeti tveganje za morebitne spremembe ali odpovedi letov. Nujno je tudi doplačilo za vizo za Savdsko Arabijo. V kolikor bi želeli leteti s povezanim letom in to kar z domačega letališča, smo za vas pripravili tudi to možnost – že za super 461€ z le enim prestopom v vsako smer (LOT)!

Ste za raziskovanje Indije? Že več kot eno leto ob prihodu v Indijo ni več potrebno testiranje ob prihodu na letališče, prav tako pa ni več tudi obvezne karantene, ki je bila predpisana prej in je trajala 7 dni. Več informacij TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo, temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ. Pogledamo lahko tudi, če vam lahko uredimo bolj ugodne cene za namestitve, kot na raznih booking portalih – na mail rezervacije@posvetu.si nam posredujte podatke o potnikih (št. oseb in starost vseh mladoletnih, datum, ime kraja, ime hotela, tip sobe in prehrane, ceno).

Primeri povratnih letalskih kart*: 

Budimpešta – New Delhi (10.5.2023 – 17.5.2023) – 240€

Budimpešta – New Delhi (21.5.2023 – 28.5.2023) – 271€

Ljubljana – New Delhi (30.9.2023 – 10.10.2023) – 461€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Potovalne informacije:

VIZA ni/je potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:

ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos pdatkov po svetu že od 0,01€/MB)

11,2,2022: V Indijo brez karantene: že za 279€!

S 14. februarjem Indija umika obvezno karanteno! Iz Beograda lahko poletite v Mumbaj že za 279€!

14. februarja ob prihodu v Indijo ne bo več potrebno testiranje ob prihodu na letališče, prav tako pa umikajo tudi obvezno karanteno, ki je bila predpisana do sedaj in je trajala 7 dni. Več informacij TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Najboljše cene z bližnjih letališč najdemo iz Beograda, in sicer že za super 279€ za povratno karto (najprej s prevoznikom Wizz Air letimo do Abu Dhabija). Ste za raziskovanje Indije?

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo, temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Mumbaj je mesto v Indiji, prestolnica zvezne države Maharaštra, ki je z okrog 14 milijoni prebivalcev drugo največje mesto na svetu, če pa upoštevamo celotno metropolitansko območje, je Mumbaj z 19 milijoni prebivalcev četrto največje tako območje na svetu.

Primeri direktnih povratnih kart iz Beograda*: 

Beograd – Abu Dhabi (28.2.2022 – 27.3.2022) – 398€

Beograd – Abu Dhabi (1.3.2022 – 5.4.2022) – 342€

Beograd – Abu Dhabi (14.3.2022 – 5.4.2022) – 279€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo

LETALIŠČE BEOGRAD


Letališče Nikola Tesla Beograd je iz Ljubljane oddaljeno 4 ure in 51 minut, iz Krškega ali recimo Novega mesta pa še precej manj

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

3.12.2019: Iz Budimpešte v Indijo za 355€ (povratne z vključeno prtljago)

Super akcija letalske družbe UIA za lete iz Budimpešte v New Delhi! Oddana prtljaga je že vključena v ceno!

Primeri:

Budimpešta – New Delhi 355€ (januar)

Budimpešta – New Delhi 355€ (februar)

Budimpešta – New Delhi 355€ (april)

10.12.2018: Ugodni leti z Dunaja v Indijo! Povratne karte v New Delhi so s prevoznikom Air France in partnerji na voljo že za 348€. Po taki in podobnih cenah lahko odpotujete v različnih zimskih in pomladnih terminih. Po dobri ceni so na voljo tudi leti iz Gradca, vendar je vsaj v eno smer na poti daljši postanek. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primera:

Dunaj – New Delhi 348€

Gradec – New Delhi 358€

29.12.2016: S prevoznikom Air India Dunaja ponovno poceni v različna indijska mesta! Povratne vozovnice v mesto Kochi, Mumbai, Goa,… so na voljo že za samo 370€, v himalajsko mesto Leh lahko poletite za 468€, na čudovite Andamanske otoke pa za 517€! Cene veljajo do razprodaje prostih mest, možni pa so posamezni termini  do marca 2017, s povratki tudi v aprilu.

Primeri:

Dunaj – Kochi 372€

Dunaj – Mumbaj 372€

Dunaj – Chennai 373€

Dunaj – Goa 369€

Dunaj – Delhi 412€ (direktni let)

Dunaj – Leh 468€

Dunaj – Port Blair (Andamanski otoki) 517€

vie-del-395

Poteklo:

20.10.2016: S prevoznikom Air India Dunaja poceni v različna indijska mesta! Povratne vozovnice v mesto Kochi, Mumbai, Goa,… so na voljo že za samo 373€, v himalajsko mesto Leh lahko poletite za 469€, na čudovite Andamanske otoke pa za 518€! Cene veljajo do razprodaje prostih mest, možni pa so posamezni termini od novembra 2016 do aprila 2017.

20.6.2016: Še vedno so na voljo poceni leti z Dunaja v Indijo! Povratne karte so na voljo že za samo 350€, po taki ceni (in tja do 400€) pa lahko odletite v številna indijska mesta! Potovati je možno vse od jesenskih mesecev leta 2016 do spomladanskih mesecev leta 2017. Za novoletne termine so karte dražje. Poleg spodnjih primerov lahko po podobnih cenah odletite tudi v številna druga večja mesta! Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih najcenejših sedežev.

29.4.2016: Ugodne karte z Dunaja v Indijo so še vedno na voljo! Povratne vozovnice v različna indijska mesta so lahko vaše že za samo 360€. Poleg največjih mest so po dobrih cenah na voljo tudi zanimive destinacije, kot je npr. mesto Leh v osrčju Himalaje ali pa Andamanski otoki. Največ letov po najnižjih cenah je na voljo v septembru, oktobru in novembru 2016. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih sedežev.

10.3.2016: Še vedno na voljo nore cene za Indijo! Karte lahko kupite preko spodnjih obnovljenih povezav. Še vedno zelo ugodno tudi na Andamanske otoke – tja lahko odpotujete za samo 435€, več o tem pa TUKAJ.

28.2.2016: Še ceneje – če karte kupite preko francoske verzije največje svetovne turistične agencije Expedia (ali preko iskalnika Skyscanner.fr) so cene kombiniranih povratnih letov do Indije še okoli 100€ nižje – že od 275€ naprej!!

primeri:

dunajDELGO275€

Dunaj – Delhi/Kochi- Dunaj 275€

Dunaj – Delhi/Goa- Dunaj 275€

Dunaj – Delhi/Armitsar – Dunaj 277€

Dunaj – Delhi/Bangalore- Dunaj 276€

Dunaj – Delhi/Bombaj- Dunaj 280€

Dunaj – Delhi/Kalkuta- Dunaj 280€

Dunaj – Leh 399€

povratki po podobnih cenah na voljo še iz veliko drugih indijskih letališč! Možnih je sicer precej več terminov, največ od aprila do junija in od septembra do novembra 2016.. Za prilagajanje terminov obiščite zgornje povezave in spremenite datume po svojih željah. Cene se lahko spreminjajo.

27.2.2016: Dodali smo še več zelo ugodnih povezav z Dunaja Indijo – cene povratnih kart se začnejo že pri 339€! Možnih je še več letov v različna indijska mesta!

23.2.2016: Prevoznik Air India Dunaja ponuja ugodne lete v Indijo! Najzanimivejša destinacija je himalajsko mesto Leh – povratne vozovnice so na voljo že za samo 407€! Največ terminov po tej ceni je na voljo v oktobru 2016, za le nekaj 10€ višjo ceno pa lahko karte kupite tudi v septembru ali v maju in juniju 2016. Nakup kart po tej ceni je mogoč do razprodaje najcenejših sedežev. Za manjše doplačilo je možen tudi postanek v Delhiju.

Primeri:

Dunaj – Amritsar 339€

Dunaj – Mumbaj 356€

Dunaj – Kalkuta 356€

Dunaj – Kochi 358€

Dunaj – Goa 359€

Dunaj – Leh 399€

Dunaj – Delhi – Leh – Dunaj 461€

Dunaj – Delhi 395€

Možnih je sicer precej več terminov. Za prilagajanje terminov obiščite zgornje povezave in spremenite datume po svojih željah. Cene se lahko spreminjajo.

vie-leh-402