Islandija le 153€ iz Benetk v juniju!

by

Direktni povratni let + 10 dni najema avtomobila že za 297€!

Play Airlines nam ponuja ugodne cene na Islandijo iz Benetk (Marco Polo). V deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes lahko iz naše zahodne sosede v spomladanskih ter poletnih mesecih poletimo že od 153€. Za direktno letalsko karto iz Benetk + 10-dnevni najem avtomobila boste ob koncu januarja odšteli samo 442€ na osebo (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 297€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev, za 10 noči že za 447€ na osebo z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Več info tudi TUKAJ.

   

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah.

Primeri direktnih povratnih letalskih povezav v Reykjavik*:

Benetke – Reykjavik (23.5.2024 – 30.5.2024) – 157€

Benetke – Reykjavik (6.6.2024 – 16.6.2024) – 153€

Benetke – Reykjavik (16.6.2024 – 27.6.2024) – 204€

Benetke – Reykjavik (23.6.2024 – 27.6.2024) – 178€

Benetke – Reykjavik (4.7.2024 – 16.7.2024) – 186€

Benetke – Reykjavik (26.9.2024 – 3.10.2024) – 186€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Najem avtomobila (7.6.2024-16.6.2024)**:

Mini razred: Hyundai i10 ali podobno vozilo – 577€**

Kompaktni razred / terenec: Toyota Yaris ali podobno vozilo – 611€**

Terenec: Suzuki Jimmy ali podobno vozilo – 885€**

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (6.6.2024 – 16.6.2024). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe. Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Islandija – individualno potovanje:

(klik na povezavo za razširitev)

Islandija – individualno potovanje

KDAJ JE VIDEN SEVERNI SIJ?

Viden je med septembrom in aprilom (čeprav ga lahko občasno vidite proti koncu avgusta, so zaradi dolgotrajne sončne svetlobe zelo šibki). Noč mora biti čim bolj temna (polna luna, na primer, bo zatemnila auroro), nenaravne svetlobe naj bo čim manj (izogibajte se gledanju pod umetnimi lučmi), oblačnost mora biti čim manjša (severni sij je veliko višji od oblakov), sončne aktivnosti mora biti dovolj (običajno je vse, kar je višje od Kp 2, dobro pravilo za opazovanje aurore na Islandiji).

Zadnja dva pogoja lahko raziščete, preden odidete na potovanje, tako da se sklicujete na napoved polarnega sija in napoved oblačnosti. Vendar pa je nemogoče vedeti, kakšna bo napoved več kot nekaj dni vnaprej. Napoved polarnega sija se meri na lestvici 0-9 Kp-indeks, pri čemer je vse, kar je nad Kp 2, običajno obetavno za vidljivost na zemljepisni širini Islandije. Več informacij dobite na povezavi TUKAJ.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

8.1.2024: Islandija le 86€ z Dunaja!

Lov na severni sij: let + 10 dni najema avtomobila že za 157€!

Wizz Air nam ponuja ugodne cene na Islandijo z Dunaja. V deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes lahko iz naše severne sosede v zimskih mesecih poletimo za samo 86€. Še ugodne lahko v Reykjavik skočite z Wizz klubom (glejte za navodila spodaj v članku). Za direktno letalsko karto z Dunaja + 10-dnevni najem avtomobila boste ob koncu januarja odšteli samo 229€ na osebo (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 157€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev, za 10 noči že za 369€ na osebo z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Več info tudi TUKAJ.

Na Islandiji so bile odpravljene omejitve potovanj zaradi COVID-19. Potnikom ni treba predložiti dokazil o cepljenju, okrevanju po COVID-19 ali negativnem rezultatu testa. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Primeri direktnih povratnih letalskih poveza v Reykjavik*:

Dunaj – Reykjavik (21.1.2024 – 24.1.2024) – 86€

Dunaj – Reykjavik (21.1.2024 – 31.1.2024) – 86€

Dunaj – Reykjavik (24.1.2024 – 31.1.2024) – 106€

Dunaj – Reykjavik (21.2.2024 – 28.2.2024) – 126€

Dunaj – Reykjavik (28.2.2024 – 6.3.2024) – 116€

Dunaj – Reykjavik (10.2.2024 – 13.3.2024) – 92€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Najem avtomobila (21.1.2024-31.1.2024)**:

Mini razred: Hyundai i10 ali podobno vozilo – 286€**

Kompaktni razred / terenec: VW Golf ali podobno vozilo – 357€**

Terenec: Suzuki Jimmy ali podobno vozilo – 337€**

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (21.1.2024 – 31.1.2024). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). V primeru dražjih kart od dvajsetih evrov: če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti izplača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€, z več leti pa se ta možnost izplača še bolj).

Za letenje s prevoznikom Wizz Air v teh negotovih časih priporočamo dodaten nakup storitve Wizz Flex, ki vam omogoča brezplačno odpoved leta do tri ure pred odhodom (denar vrnjen v obliki dobropisa) ali pa brezplačno spremembo leta (z doplačilom, v kolikor je karta v novem terminu dražja).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

9.10.2023: Islandija že za 54€ iz Benetk!

Last in First Minute Islandija: Super cene za odhode v zadnjem hipu kot tudi v top poletni sezoni!

Wizz Air nam ponuja ugodne cene na Islandijo iz bližnjih Benetk (varianta tudi z Dunaja). V deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes lahko iz Italije v top poletni sezoni (julija 2023) poletimo za samo 113€, kar je zares enkratno za omenjeni mesec. Še cenejše so karte v avgustu – že za 66€! Najnižja cena, ki smo jo našli za povratno karto znaša 54€, z Wizz klubom celo 34€ (glejte za navodila spodaj v članku), in sicer v letošnjem oktobru ter spomladi in jeseni v letu 2023. Za direktno letalsko karto iz Benetk + 7-dnevni najem avtomobila boste v sredini maja (2023) odšteli samo 268€/osebo (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 161€/osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev, za 7 noči že za 259€ na osebo z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Več info tudi TUKAJ.

Na Islandiji so bile odpravljene omejitve potovanj zaradi COVID-19. Potnikom ni treba predložiti dokazil o cepljenju, okrevanju po COVID-19 ali negativnem rezultatu testa. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Primeri direktnih povratnih letalskih poveza v Reykjavik*:

Benetke – Reykjavik (11.10.2022 – 22.10.2022) – 97€

Benetke – Reykjavik (11.10.2022 – 25.10.2022) – 102€

Benetke – Reykjavik (18.10.2022 – 25.10.2022) – 77€

Benetke – Reykjavik (18.10.2022 – 29.10.2022) – 77€

Benetke – Reykjavik (15.10.2022 – 25.10.2022) – 66€

Benetke – Reykjavik (22.10.2022 – 29.10.2022) – 125€

Benetke – Reykjavik (28.3.2023 – 8.4.2023) – 73€

Benetke – Reykjavik (15.4.2023 – 22.4.2023) – 74€

Benetke – Reykjavik (25.4.2023 – 2.5.2023) – 91€

Benetke – Reykjavik (29.4.2023 – 9.5.2023) – 54€

Benetke – Reykjavik (13.5.2023 – 20.5.2023) – 54€

Benetke – Reykjavik (6.6.2023 – 17.6.2023) – 56€

Benetke – Reykjavik (1.7.2023 – 8.7.2023) – 108€

Benetke – Reykjavik (11.7.2023 – 18.7.2023) – 118€

Benetke – Reykjavik (11.7.2023 – 25.7.2023) – 113€

Benetke – Reykjavik (8.8.2023 – 22.8.2023) – 143€

Benetke – Reykjavik (22.8.2023 – 29.8.2023) – 98€

Benetke – Reykjavik (5.9.2023 – 12.9.2023) – 54€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Najem avtomobila (13.5.2023 – 20.5.2023)**:

NAJEM VOZILA

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (13.5.2022 – 20.5.2022). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

16.8.2022: Islandija že za 118€ iz Benetk v top poletni sezoni (julij 2023)

First Minute: let + 7 dni avta le 188€!

Wizz Air nam ponuja ugodne cene na Islandijo iz bližnjih Benetk (varianta tudi z Dunaja). V deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes lahko iz Italije v top poletni sezoni (julija 2023) poletimo za samo 118€, kar je zares super cena za mesec julij. Še cenejše so karte v letošnjem septembru oziroma oktobru – od 98€ dalje. Za direktno letalsko karto iz Benetk + 7-dnevni najem avtomobila boste v sredini julija (2023) odšteli samo 257€ (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 188€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev, za 7 noči že za 172€ na osebo z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

Na Islandiji so bile odpravljene omejitve potovanj zaradi COVID-19. Potnikom ni treba predložiti dokazil o cepljenju, okrevanju po COVID-19 ali negativnem rezultatu testa. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Primeri direktnih povratnih letalskih poveza v Reykjavik*:

Benetke – Reykjavik (17.9.2022 – 1.10.2022) – 98€

Benetke – Reykjavik (24.9.2022 – 1.10.2022) – 98€

Benetke – Reykjavik (4.10.2022 – 15.10.2022) – 98€

Benetke – Reykjavik (22.10.2022 – 29.10.2022) – 98€

Benetke – Reykjavik (1.7.2023 – 8.7.2023) – 118€

Benetke – Reykjavik (11.7.2023 – 18.7.2023) – 118€

Benetke – Reykjavik (29.7.2023 – 5.8.2023) – 118€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Najem avtomobila (11.7.2023 – 18.7.2023)**:

Mini razred: Toyota Aygo ali podobno vozilo: 279€**

Ekonomski razred: Hyundai i20 ali podobno vozilo: 349€**

Kompaktni razred: VW Golf ali podobno vozilo: 363€**

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (11.7.2022 – 18.7.2022). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

3.5.2022: Islandija že za 23€ iz Benetk! Let + 7 dni avta le 129€!

Brez omejitev za vstop!

Wizz Air nam ponuja ugodne cene na Islandijo tudi iz bližnjih Benetk (varianta tudi z Dunaja). V deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes lahko iz Italije poletimo za samo 23€! Za direktno letalsko karto iz Benetk + 7-dnevni najem avtomobila boste v maju odšteli samo 227€ (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 129€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev, za 7 noči že za 240€ na osebo z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb z Genius popustom).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

Na Islandiji so bile odpravljene omejitve potovanj zaradi COVID-19. Potnikom ni treba predložiti dokazil o cepljenju, okrevanju po COVID-19 ali negativnem rezultatu testa. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Primeri direktnih povratnih letalskih poveza v Reykjavik*:

Benetke – Reykjavik (7.5.2022 – 10.5.2022) – 23€

Benetke – Reykjavik (7.5.2022 – 14.5.2022) – 32€

Benetke – Reykjavik (10.5.2022 – 14.5.2022) – 38€

Benetke – Reykjavik (10.5.2022 – 17.5.2022) – 33€

Benetke – Reykjavik (14.5.2022 – 21.5.2022) – 32€

Benetke – Reykjavik (14.5.2022 – 31.5.2022) – 33€

Benetke – Reykjavik (21.5.2022 – 28.5.2022) – 43€

Benetke – Reykjavik (21.5.2022 – 31.5.2022) – 40€

Benetke – Reykjavik (24.5.2022 – 31.5.2022) – 32€

Benetke – Reykjavik (7.6.2022 – 21.6.2022) – 49€

Benetke – Reykjavik (21.6.2022 – 28.6.2022) – 85€

Benetke – Reykjavik (28.6.2022 – 12.7.2022) – 97€

Benetke – Reykjavik (5.7.2022 – 12.7.2022) – 101€

Benetke – Reykjavik (12.7.2022 – 19.7.2022) – 117€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Najem avtomobila (14.5.2022 – 21.5.2022)**:

Mini razred: Hyundai i10 ali podobno vozilo: 389€**

Ekonomski razred: Hyundai i20 ali podobno vozilo: 432€**

SUV: Dacia Duster ali podobno vozilo: 649€**

Kombi: Renault Trafic ali podobno vozilo: 1089€**

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (14.5.2022 – 21.5.2022). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). V primeru dražjih kart od enega evra: če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti za 30€ splača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€ in si že 10€ za boljšem, z več leti pa se ta možnost splača še bolj).

2.2.2022: Islandija že za 36€ iz Benetk! Let + 11 dni avta le 271€!

Super cene za povratno direktno povezavo!

Wizz Air nam ponuja ugodne cene na Islandijo tudi iz bližnjih Benetk (poleg Dunaja). V deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes lahko iz Italije poletimo za samo 36€! Za letalsko karto iz Benetk + 11-dnevni najem avtomobila boste v aprilu odšteli samo 378€ (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 211€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev, za 11 noči že za 271€ na osebo z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb z Genius popustom). Sanjate morda o doživetju severnega sija? Na Islandiji ga lahko vidite od konca avgusta do sredine aprila!

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

Potniki lahko vstopijo v državo brez PCR testa, če pokažejo potrdilo o cepljenju proti Covid-19 ali potrdilo o prebolelotsti. Potniki, ki prispejo na Islandijo brez dokaza o cepljenju ali predhodni okužbi morajo pokazati negativni PCR test (max 72 ur). Vsi s starostjo 17 let ali več morajo pred odhodom izpolniti še poseben obrazec za predhodno registracijo. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Primeri direktnih povratnih letalskih poveza v Reykjavik*:

Benetke – Reykjavik (29.3.2022 – 5.4.2022) – 66€

Benetke – Reykjavik (5.4.2022 – 23.4.2022) – 36€

Benetke – Reykjavik (12.4.2022 – 23.4.2022) – 43€

Benetke – Reykjavik (23.4.2022 – 30.4.2022) – 200€

Benetke – Reykjavik (26.4.2022 – 3.5.2022) – 134€

Benetke – Reykjavik (7.5.2022 – 14.5.2022) – 71€

Benetke – Reykjavik (10.5.2022 – 14.5.2022) – 64€

Benetke – Reykjavik (7.6.2022 – 21.6.2022) – 187€

Dunaj – Reykjavik (26.2.2022 – 5.2.2022) – 161€

Dunaj – Reykjavik (15.3.2022 – 29.3.2022) – 109€

Dunaj – Reykjavik (5.4.2022 – 14.4.2022) – 74€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Najem avtomobila (12.4.2022 – 23.4.2022)**:

Mini razred: Kia Picanto ali podobno vozilo: 671€**

Ekonomski razred: VW Polo ali podobno vozilo: 727€**

SUV: Dacia Duster ali podobno vozilo: 904€**

SUV: Suzuki Jimmy ali podobno vozilo: 1080€**

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (12.4.2022 – 23.4.2022). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

KDAJ JE VIDEN SEVERNI SIJ?

Viden je med septembrom in aprilom (čeprav ga lahko občasno vidite proti koncu avgusta, so zaradi dolgotrajne sončne svetlobe zelo šibki). Noč mora biti čim bolj temna (polna luna, na primer, bo zatemnila auroro), nenaravne svetlobe naj bo čim manj (izogibajte se gledanju pod umetnimi lučmi), oblačnost mora biti čim manjša (severni sij je veliko višji od oblakov), sončne aktivnosti mora biti dovolj (običajno je vse, kar je višje od Kp 2, dobro pravilo za opazovanje aurore na Islandiji).

Zadnja dva pogoja lahko raziščete, preden odidete na potovanje, tako da se sklicujete na napoved polarnega sija in napoved oblačnosti. Vendar pa je nemogoče vedeti, kakšna bo napoved več kot nekaj dni vnaprej. Napoved polarnega sija se meri na lestvici 0-9 Kp-indeks, pri čemer je vse, kar je nad Kp 2, običajno obetavno za vidljivost na zemljepisni širini Islandije. Več informacij dobite na povezavi TUKAJ.

31.12.2021: Islandija že za 36€ z Dunaja! Let + 10 dni avta le 142€!

Super cene za povratno direktno povezavo!

Wizz Air nam ponuja ugodne cene z Dunaja na Islandijo. V deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes lahko z Dunaja poletimo za samo 36€! Za letalsko karto z Dunaja + 10-dnevni najem avtomobila boste v marcu odšteli samo 247€ (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 142€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Povratne povezave so v prvi četrtini leta zelo ugodne, tudi čez zimske počitnice. Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev, za 9 noči že za 191€ na osebo z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb z Genius popustom). Sanjate morda o doživetju severnega sija? Na Islandiji ga lahko vidite od konca avgusta do sredine aprila!

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

Potniki lahko vstopijo v državo brez PCR testa, če pokažejo potrdilo o cepljenju proti Covid-19 ali potrdilo o prebolelotsti, potreben je le HAT. Karantena v tem primeru ni potrebna. Potniki, ki prispejo na Islandijo brez dokaza o cepljenju ali predhodni okužbi, morajo opraviti še dva testa PCR: eden na meji ob prihodu, in še 5 dni po prvem. Med obema testoma je obvezna karantena 5 dni. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Primeri povratnih letalskih povezav z Dunaja v Reykjavik*:

Dunaj – Reykjavik (8.1.2022 – 18.1.2022) – 66€

Dunaj – Reykjavik (18.1.2022 – 22.1.2022) – 59€

Dunaj – Reykjavik (18.1.2022 – 29.1.2022) – 63€

Dunaj – Reykjavik (25.1.2022 – 1.2.2022) – 75€

Dunaj – Reykjavik (8.2.2022 – 22.2.2022) – 43€

Dunaj – Reykjavik (12.2.2022 – 22.2.2022) – 65€

Dunaj – Reykjavik (19.2.2022 – 26.2.2022) – 135€

Dunaj – Reykjavik (26.2.2022 – 5.2.2022) – 90€

Dunaj – Reykjavik (22.3.2022 – 31.3.2022) – 36€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Za letenje s prevoznikom Wizz Air v teh negotovih časih priporočamo dodaten nakup storitve Wizz Flex, ki vam omogoča brezplačno odpoved leta do tri ure pred odhodom (denar vrnjen v obliki dobropisa) ali pa brezplačno spremembo leta (z doplačilom, v kolikor je karta v novem terminu dražja).

Najem avtomobila (8.2.2022 – 22.2.2022)**:

Mini razred: Hyundai i10 ali podobno vozilo: 423€**

Ekonomski razred: VW Polo ali podobno vozilo: 448€**

SUV: Dacia Duster ali podobno vozilo: 605€**

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (22.3.2022 – 31.3.2022). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

17.11.2021: Islandija za samo 41€ z Dunaja! Let + 14 dni avtomobila že za 180€!

Super cene za povratno direktno povezavo tudi čez novo leto!

Wizz Air nam ponuja ugodne cene z Dunaja na Islandijo. V deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes lahko z Dunaja poletimo za samo 41€! Za letalsko karto z Dunaja + 14-dnevni najem avtomobila boste v februarju odšteli samo 320€ (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 180€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Zanimiva opcija je tudi praznovanje novega leta v deželi gejzirjev (čez novoletne počitnice) – povratne karte so takrat na voljo za 139€. Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev. Sanjate morda o doživetju severnega sija? Na Islandiji ga lahko vidite od konca avgusta do sredine aprila!

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

Potniki lahko vstopijo v državo brez PCR testa, če pokažejo potrdilo o cepljenju proti Covid-19 ali potrdilo o prebolelotsti, potreben je le HAT. Karantena v tem primeru ni potrebna. Potniki, ki prispejo na Islandijo brez dokaza o cepljenju ali predhodni okužbi, morajo opraviti še dva testa PCR: eden na meji ob prihodu, in še 5 dni po prvem. Med obema testoma je obvezna karantena 5 dni. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Primeri povratnih letalskih povezav z Dunaja v Reykjavik*:

Dunaj – Reykjavik (20.11.2021 – 27.11.2021) – 82€

Dunaj – Reykjavik (4.12.2021 – 11.12.2021) – 73€

Dunaj – Reykjavik (14.12.2021 – 21.12.2021) – 108€

Dunaj – Reykjavik (18.12.2021 – 25.12.2021) – 69€

Dunaj – Reykjavik (25.12.2021 – 1.1.2022) – 139€

Dunaj – Reykjavik (1.1.2022 – 15.1.2022) – 72€

Dunaj – Reykjavik (8.1.2022 – 18.1.2022) – 49€

Dunaj – Reykjavik (15.1.2022 – 22.1.2022) – 45€

Dunaj – Reykjavik (18.1.2022 – 29.1.2022) – 57€

Dunaj – Reykjavik (25.1.2022 – 1.2.2022) – 51€

Dunaj – Reykjavik (25.1.2022 – 11.2.2022) – 69€

Dunaj – Reykjavik (8.2.2022 – 22.2.2022) – 41€

Dunaj – Reykjavik (12.2.2022 – 22.2.2022) – 68€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Za letenje s prevoznikom Wizz Air v teh negotovih časih priporočamo dodaten nakup storitve Wizz Flex, ki vam omogoča brezplačno odpoved leta do tri ure pred odhodom (denar vrnjen v obliki dobropisa) ali pa brezplačno spremembo leta (z doplačilom, v kolikor je karta v novem terminu dražja).

Najem avtomobila (8.2.2022 – 22.2.2022)**:

Mini razred: Hyundai i30 ali podobno vozilo: 358€**

Ekonomski razred: Toyota Yaris ali podobno vozilo: 412**

SUV: Toyota Yaris ali podobno vozilo: 412**

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (12.2.2022 – 22.2.2022). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

29.9.2021: Islandija za samo 36€ z Dunaja! Let + 11 dni avtomobila že za 126€!

Super cene za povratno direktno povezavo tudi čez novo leto!

Wizz Air nam ponuja ugodne cene z Dunaja na Islandijo. V deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes lahko z Dunaja poletimo za samo 36€! Za letalsko karto z Dunaja + 11-dnevni najem avtomobila boste v januarju odšteli samo 215€ (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 126€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Zanimiva opcija je tudi praznovanje novega leta v deželi gejzirjev – povratne karte so takrat na voljo od 100€. Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev. Sanjate morda o doživetju severnega sija? Na Islandiji ga lahko vidite od konca avgusta do sredine aprila!

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

   

Potniki lahko vstopijo v državo brez PCR testa, če pokažejo potrdilo o cepljenju proti Covid-19 ali potrdilo o prebolelotsti, potreben je le HAT. Karantena v tem primeru ni potrebna. Potniki, ki prispejo na Islandijo brez dokaza o cepljenju ali predhodni okužbi, morajo opraviti še dva testa PCR: eden na meji ob prihodu, in še 5 dni po prvem. Med obema testoma je obvezna karantena 5 dni. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Primeri povratnih letalskih povezav z Dunaja v Reykjavik*:

Dunaj – Reykjavik (5.10.2021 – 12.10.2021) – 143€

Dunaj – Reykjavik (30.10.2021 – 9.11.2021) – 121€

Dunaj – Reykjavik (2.11.2021 – 16.11.2021) – 56€

Dunaj – Reykjavik (16.11.2021 – 23.11.2021) – 65€

Dunaj – Reykjavik (20.11.2021 – 27.11.2021) – 58€

Dunaj – Reykjavik (23.11.2021 – 7.12.2021) – 65€

Dunaj – Reykjavik (4.12.2021 – 11.12.2021) – 40€

Dunaj – Reykjavik (14.12.2021 – 21.12.2021) – 54€

Dunaj – Reykjavik (18.12.2021 – 25.12.2021) – 37€

Dunaj – Reykjavik (25.12.2021 – 1.1.2022) – 129€

Dunaj – Reykjavik (28.12.2021 – 6.1.2022) – 100€

Dunaj – Reykjavik (1.1.2022 – 15.1.2022) – 40€

Dunaj – Reykjavik (6.1.2022 – 15.1.2022) – 44€

Dunaj – Reykjavik (18.1.2022 – 29.1.2022) – 36€

Dunaj – Reykjavik (25.1.2022 – 1.2.2022) – 44€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Za letenje s prevoznikom Wizz Air v teh negotovih časih priporočamo dodaten nakup storitve Wizz Flex, ki vam omogoča brezplačno odpoved leta do tri ure pred odhodom (denar vrnjen v obliki dobropisa) ali pa brezplačno spremembo leta (z doplačilom, v kolikor je karta v novem terminu dražja).

Najem avtomobila (18.1.2022 – 29.1.2022)**:

Mini razred: Hyundai i30 ali podobno vozilo: 358€**

Ekonomski razred: Toyota Yaris ali podobno vozilo: 412**

 

**V vseh treh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (18.1.2022 – 29.1.2022). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). V primeru dražjih kart od enega evra: če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti za 30€ splača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€ in si že 10€ za boljšem, z več leti pa se ta možnost splača še bolj).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Islandija – individualno potovanje:

Islandija – individualno potovanje

16.6.2021: Od 1. julija Islandija s spremenjenimi pogoji ob vstopu v državo!

Ugodne letalske karte z Dunaja in iz Milana!

Potniki lahko po 1. juliju vstopijo v državo brez PCR testa, če pokažejo potrdilo o cepljenju proti Covid-19 ali potrdilo o prebolelotsti. S potrdilom vam ob prihodu ni potrebno opravljati dodatnih PCR testov, prav tako pa ni potrebna 5-dnevna karantena.

Wizz Air nam ponuja ugodne cene iz Milana in z Dunaja na Islandijo. V deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes lahko z Dunaja poletimo za samo 69€! Za letalsko karto z Dunaja + 11-dnevni najem avtomobila boste odšteli samo 243€ (v primeru odhoda dveh oseb). Če pa vam bolj leži potovanje z Milana, boste za letalsko karto v decembru odšteli 107€. Za let + 14-dnevni najem avtomobila boste plačali 335€ (v primeru odhoda dveh oseb)!

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

   

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname. Od 1. julija 2021 potnikom, ki so cepljeni proti COVID-19 ali so ga preboleli, ni več treba opraviti preskusov prihoda. Izvzeti so iz varnostnih pregledov in karantenskih ukrepov na meji. Ostali potniki morajo pred prihodom na Islandijo predložiti negativen PCR test, ki ni starejši od 72 ur. Poleg tega morajo opraviti še dva testa PCR: enega ob prihodu, drugega pa 5-6 dni kasneje.

Primeri povratnih letalskih povezav iz Milana v Reykjavik*:

Milano – Reykjavik (6.7.2021 – 15.7.2021) – 172€

Milano – Reykjavik (15.7.2021 – 22.7.2021) – 169€

Milano – Reykjavik (24.7.2021 – 3.8.2021) – 192€

Milano – Reykjavik (26.8.2021 – 4.9.2021) – 194€

Milano – Reykjavik (26.8.2021 – 7.9.2021) – 164€

Milano – Reykjavik (31.8.2021 – 7.9.2021) – 172€

Milano – Reykjavik (7.9.2021 – 14.9.2021) – 189€

Milano – Reykjavik (21.9.2021 – 30.9.2021) – 129€

Milano – Reykjavik (5.10.2021 – 14.10.2021) – 118€

Milano – Reykjavik (19.10.2021 – 26.10.2021) – 137€

Milano – Reykjavik (6.11.2021 – 13.11.2021) – 122€

Milano – Reykjavik (14.12.2021 – 23.12.2021) – 157€

Milano – Reykjavik (14.12.2021 – 28.12.2021) – 107€

Milano – Reykjavik (23.12.2021 – 6.1.2022) – 167€

Milano – Reykjavik (29.1.2022 – 5.2.2022) – 157€

Primeri povratnih letalskih povezav z Dunaja v Reykjavik*:

Dunaj – Reykjavik (6.7.2021 – 13.7.2021) – 155€

Dunaj – Reykjavik (15.7.2021 – 22.7.2021) – 176€

Dunaj – Reykjavik (29.7.2021 – 5.8.2021) – 167€

Dunaj – Reykjavik (12.8.2021 – 19.8.2021) – 208€

Dunaj – Reykjavik (19.8.2021 – 31.8.2021) – 181€

Dunaj – Reykjavik (31.8.2021 – 14.9.2021) – 147€

Dunaj – Reykjavik (28.9.2021 – 9.10.2021) – 137€

Dunaj – Reykjavik (5.10.2021 – 16.10.2021) – 127€

Dunaj – Reykjavik (14.10.2021 – 23.10.2021) – 93€

Dunaj – Reykjavik (16.11.2021 – 23.11.2021) – 93€

Dunaj – Reykjavik (20.11.2021 – 27.11.2021) – 88€

Dunaj – Reykjavik (23.11.2021 – 7.12.2021) – 81€

Dunaj – Reykjavik (7.12.2021 – 14.12.2021) – 82€

Dunaj – Reykjavik (14.12.2021 – 21.12.2021) – 82€

Dunaj – Reykjavik (28.12.2021 – 6.1.2022) – 137€

Dunaj – Reykjavik (30.12.2021 – 13.1.2022) – 107€

Dunaj – Reykjavik (1.1.2022 – 15.1.2022) – 84€

Dunaj – Reykjavik (8.1.2022 – 15.1.2022) – 86€

Dunaj – Reykjavik (11.1.2022 – 20.1.2022) – 71€

Dunaj – Reykjavik (18.1.2022 – 29.1.2022) – 69€

Dunaj – Reykjavik (25.1.2022 – 1.2.2022) – 85€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Za letenje s prevoznikom Wizz Air v teh negotovih časih priporočamo dodaten nakup storitve Wizz Flex, ki vam omogoča brezplačno odpoved leta do tri ure pred odhodom (denar vrnjen v obliki dobropisa) ali pa brezplačno spremembo leta (z doplačilom, v kolikor je karta v novem terminu dražja).

Najem avtomobila (14.12.2021 – 28.12.2021)**:

Ekonomski razred: Toyota Yaris ali podobno vozilo: 455€**

Kombi: Dacia Logan MCV ali podobno vozilo: 644€**

Najem avtomobila (18.1.2022 – 29.1.2022)**:

Ekonomski razred: Hyundai i30 ali podobno vozilo: 348€**

Kombi: Dacia Logan MCV ali podobno vozilo: 391**

**V vseh treh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (14.12.2021 – 28.12.2021) ali TUKAJ (18.1.2022 – 29.1.2022). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe LufthansaWizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). V primeru dražjih kart od enega evra: če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti za 30€ splača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€ in si že 10€ za boljšem, z več leti pa se ta možnost splača še bolj).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

1.6.2021: Na Islandijo za neverjetnih 32€ iz Milana!

Poceni leti v Reykjavik iz Milana in z Dunaja!

Raziščite Islandijo, deželo vikingov in tisočerih naravnih čudes. Preživite oddih s pogledom na naravne vrelce, ledenike, vulkane, slapove, fjorde ali na severni sij. Wizz Air nam ponuja NORE CENE iz Milana in z Dunaja na Islandijo. Najcenejše povratne letalske karte iz Milana lahko kupite v juniju za pičlih 32€! Za letalsko karto iz Milana + 7-dnevni najem avtomobila boste odšteli samo 177€ (v primeru odhoda dveh oseb). Ča pa vam bolj leži potovanje z Dunaja, boste za letalsko karto v januarju odšteli 69€. Za let + 9-dnevni najem avtomobila boste plačali 227€ (v primeru odhoda dveh oseb)!

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

 

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname. Pred prihodom na Islandijo je potrebno predložiti negativen PCR test, ki ni starejši od 72 ur. Poleg tega morajo vsi potniki, ki prispejo na Islandijo, opraviti še dva testa PCR: enega ob prihodu, drugega pa 5-6 dni kasneje. Za tiste, ki predložijo veljaven dokaz, da so bili cepljeni proti COVID-19, pred vkrcanjem ni treba opraviti testa PCR in so prav tako izvzeti iz varnostnih pregledov in karantenskih ukrepov na meji. Enako velja za tiste, ki lahko dokažejo predhodno okužbo.

Primeri povratnih letalskih povezav iz Milana v Reykjavik*:

Milano – Reykjavik (5.6.2021 – 12.6.2021) – 32€

Milano – Reykjavik (5.6.2021 – 19.6.2021) – 71€

Milano – Reykjavik (12.6.2021 – 19.6.2021) – 124€

Milano – Reykjavik (15.6.2021 – 22.6.2021) – 109€

Milano – Reykjavik (19.6.2021 – 29.6.2021) – 167€

Milano – Reykjavik (3.7.2021 – 8.7.2021) – 147€

Milano – Reykjavik (8.7.2021 – 15.7.2021) – 157€

Milano – Reykjavik (13.7.2021 – 22.7.2021) – 160€

Milano – Reykjavik (29.7.2021 – 7.8.2021) – 198€

Milano – Reykjavik (26.8.2021 – 4.9.2021) – 188€

Milano – Reykjavik (21.9.2021 – 30.9.2021) – 127€

Milano – Reykjavik (5.10.2021 – 12.10.2021) – 132€

Milano – Reykjavik (12.10.2021 – 23.10.2021) – 132€

Milano – Reykjavik (6.11.2021 – 13.11.2021) – 129€

Milano – Reykjavik (14.12.2021 – 28.12.2021) – 107€

Primeri povratnih letalskih povezav z Dunaja v Reykjavik*:

Dunaj – Reykjavik (5.6.2021 – 12.6.2021) – 112€

Dunaj – Reykjavik (29.6.2021 – 8.7.2021) – 221€

Dunaj – Reykjavik (3.7.2021 – 13.7.2021) – 217€

Dunaj – Reykjavik (27.7.2021 – 5.8.2021) – 238€

Dunaj – Reykjavik (5.8.2021 – 17.8.2021) – 207€

Dunaj – Reykjavik (31.8.2021 – 9.9.2021) – 197€

Dunaj – Reykjavik (23.9.2021 – 30.9.2021) – 160€

Dunaj – Reykjavik (28.9.2021 – 9.10.2021) – 122€

Dunaj – Reykjavik (5.10.2021 – 16.10.2021) – 117€

Dunaj – Reykjavik (12.10.2021 – 19.10.2021) – 117€

Dunaj – Reykjavik (16.11.2021 – 23.11.2021) – 96€

Dunaj – Reykjavik (23.11.2021 – 7.12.2021) – 82€

Dunaj – Reykjavik (7.12.2021 – 14.12.2021) – 85€

Dunaj – Reykjavik (30.12.2021 – 13.1.2022) – 87€

Dunaj – Reykjavik (1.1.2022 – 15.1.2022) – 81€

Dunaj – Reykjavik (8.1.2022 – 15.1.2022) – 84€

Dunaj – Reykjavik (11.1.2022 – 20.1.2022) – 69€

Dunaj – Reykjavik (18.1.2022 – 29.1.2022) – 69€

Dunaj – Reykjavik (25.1.2022 – 1.2.2022) – 85€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Za letenje s prevoznikom Wizz Air v teh negotovih časih priporočamo dodaten nakup storitve Wizz Flex, ki vam omogoča brezplačno odpoved leta do tri ure pred odhodom (denar vrnjen v obliki dobropisa) ali pa brezplačno spremembo leta (z doplačilom, v kolikor je karta v novem terminu dražja).

Najem avtomobila (5.6.2021 – 12.6.2021)**:

Ekonomski razred: Toyota Aygo ali podobno vozilo 290€**

Kombi: Hyundai I30 ali podobno vozilo 438€**

Najem avtomobila (11.1.2022 – 20.1.2022)**:

Ekonomski razred: VW Polo ali podobno vozilo 317€**

**V vseh treh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (5.6.2021 – 12.6.2021) ali TUKAJ (11.1.2022 – 20.1.2022). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe LufthansaWizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). V primeru dražjih kart od enega evra: če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti za 30€ splača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€ in si že 10€ za boljšem, z več leti pa se ta možnost splača še bolj).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

18.3.2021: Islandija odpira meje za cepljene turiste in za tiste, ki so že preboleli Covid-19

Na Islandijo mogoče brez testiranja in karantene. Iz Ljubljane med spomladanskimi počitnicami že za 199€!

Islandija se odpira za cepljene turiste iz vseh držav brez testiranja, kar omogoča vstop brez karantene ali preskusnih zahtev. To velja tudi za tiste, ki lahko predložijo veljavno dokumentacijo o predhodni okužbi. Od danes (18. marca) bodo vsi popotniki – pod rednimi zahtevami za vizume – lahko obiskali Islandijo, če bodo lahko zagotovili:

✓ potrdilo o cepljenju proti COVID-19 ali
✓ dokument o prejšnji okužbi s COVID

Potrdilo o cepljenju mora biti napisano v angleškem jeziku in vsebovati podatke o cepivu in datumu cepljenja.

Popotniki, ki so preboleli COVID-19 morajo priložiti enega izmed naslednjih potrdil:

  • Pozitiven rezultat PCR-testa za COVID-19, starejši od 14 dni
  • Prisotnost protiteles proti COVID-19, merjena s serološkim testom ELIS

Islandija razen cepljenih potnikov sprejema potnike s potnimi listi (ali veljavnim prebivališčem) iz držav EU / EFTA pod naslednjimi zahtevami za redni vstop:

  • Izpolnjen obrazec za predhodno registracijo
  • Negativni rezultat testa PCR, odvzet najkasneje 72 ur po odhodu
  • Test ob prihodu na Islandijo
  • Petdnevna karantena
  • Nadaljnji test na peti / šesti dan

Več si lahko preberete v naslednjem članku (v angleščini). Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname.

 

Super cene potovanja na Islandijo so že v času spomladanskih počitnic na voljo iz Ljubljane (samo 199€, en prestop z Lufthanso), z Dunaja pa nizkocenovnik Wizz Air prične leteti v začetku junija. Najcenejšo povezavo najdemo v septembru (151€, direktni let). V primeru odhoda z Brnika čez prvomajske počitnice nas pride letalska karta 199€, za 7 dni najema avtomobila pa bomo odšteli samo 150€ (ob odhodu dveh oseb). Skupaj nas torej let + najem avtomobila pride 349€ na osebo, v primeru odhoda štirih oseb pa zgolj 274€ na osebo.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

Primeri povratnih letalskih povezav*:

Ljubljana – Reykjavik (7.4.2021 – 20.4.2021) – 261€

Ljubljana – Reykjavik (22.4.2021 – 29.4.2021) – 199€

Ljubljana – Reykjavik (1.5.2021 – 8.5.2021) – 206€

Ljubljana – Reykjavik (2.6.2021 – 10.6.2021) – 260€

Ljubljana – Reykjavik (2.7.2021 – 10.7.2021) – 401€

Ljubljana – Reykjavik (11.8.2021 – 21.8.2021) – 411€

Ljubljana – Reykjavik (1.9.2021 – 12.9.2021) – 222€

Dunaj – Reykjavik (5.6.2021 – 12.6.2021) – 170€

Dunaj – Reykjavik (8.6.2021 – 17.6.2021) – 169€

Dunaj – Reykjavik (15.6.2021 – 29.6.2021) – 199€

Dunaj – Reykjavik (8.7.2021 – 15.7.2021) – 249€

Dunaj – Reykjavik (20.7.2021 – 29.7.2021) – 257€

Dunaj – Reykjavik (5.8.2021 – 12.8.2021) – 259€

Dunaj – Reykjavik (17.8.2021 – 26.8.2021) – 253€

Dunaj – Reykjavik (16.9.2021 – 30.9.2021) – 151€

 

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Za letenje s prevoznikom Wizz Air v teh negotovih časih priporočamo dodaten nakup storitve Wizz Flex, ki vam omogoča brezplačno odpoved leta do tri ure pred odhodom (denar vrnjen v obliki dobropisa) ali pa brezplačno spremembo leta (z doplačilom, v kolikor je karta v novem terminu dražja).

Najem avtomobila:

Ekonomski razred: Toyota Auris ali podobno vozilo 299€**

Terensko vozilo: Suzuki Jimmy ali podobno vozilo 376€*

**V obeh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe LufthansaWizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). V primeru dražjih kart od enega evra: če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti za 30€ splača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€ in si že 10€ za boljšem, z več leti pa se ta možnost splača še bolj).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

26.2.2021: Prvomajske na Islandiji: letalo + 11 dni rentacar-ja že za 274€/osebo

V času prvomajskih počitnic (nekoliko podaljšan termin 24.4. – 4.5.2021) odpotujte na Islandijo! Ker gre za pomladanski termin, na Islandiji še ni pričakovati gneče. S prevoznikom Wizzair lahko v omenjenem terminu v Reykjavik poletite že za 115€. Skupaj z 11-dnevnim najemom vozila, pa lahko za potovanje odštejete že samo 274€/osebo (manjši avtomobil) oziroma 324€/osebo (najem terenskega vozila). Cena velja za primer, da potujeta dva potnika.

Primer za prvomajski termin 24.4. – 4.5.2021:

Letalska karta:

Dunaj – Reykjavik 115€ (na strani prevoznika Wizzair)*

Še ena možnost za potovanje na Islandijo v istem terminu:

Ljubljana – Reykjavik 235€ (več o teh cenah TUKAJ)

*Cena 113€ velja za nakup na spletni agenciji – predlagamo da za nakup izberete direktno stran prevoznika, kjer je karta 2€ dražja, a z bolj urejeno podporo v primeru odpovedi/prestavitve letov.

Za letenje s prevoznikom Wizz Air v teh negotovih časih priporočamo dodaten nakup storitve Wizz Flex, ki vam omogoča brezplačno odpoved leta do tri ure pred odhodom (denar vrnjen v obliki dobropisa) ali pa brezplačno spremembo leta (z doplačilom, v kolikor je karta v novem terminu dražja).

Najem avtomobila:

Ekonomski razred: Toyota Yaris ali podobno vozilo 317€*

Terensko vozilo: Dacia Duster ali podobno vozilo 417€*

*V obeh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Razmišljate o potovanju po Islandiji? Za organizacijo na podlagi svežih osebnih izkušenj nas kontaktirajte TUKAJ.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). V primeru dražjih kart od enega evra: če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti za 30€ splača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€ in si že 10€ za boljšem, z več leti pa se ta možnost splača še bolj).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Primeri ugodnih cen letalskih povezav:

Dunaj – Reykjavik (2.6.2021 – 18.6.2021) – 72€

Dunaj – Reykjavik (4.6.2021 – 18.6.2021) – 72€

Dunaj – Reykjavik (7.6.2021 – 18.6.2021) – 75€

Dunaj – Reykjavik (7.6.2021 – 25.6.2021) – 75€

Dunaj – Reykjavik (7.7.2021 – 23.7.2021) – 89€

Dunaj – Reykjavik (12.7.2021 – 23.7.2021) – 88€

Dunaj – Reykjavik (14.7.2021 – 23.7.2021) – 83€

Dunaj – Reykjavik (14.7.2021 – 6.8.2021) – 66€

Dunaj – Reykjavik (21.7.2021 – 6.8.2021) – 70€

Dunaj – Reykjavik (27.8.2021 – 8.9.2021) – 78€

Dunaj – Reykjavik (1.9.2021 – 8.9.2021) – 78€

Dunaj – Reykjavik (8.9.2021 – 22.9.2021) – 71€

Dunaj – Reykjavik (8.9.2021 – 22.9.2021) – 71€

Dunaj – Reykjavik (10.9.2021 – 22.9.2021) – 71€

Dunaj – Reykjavik (20.9.2021 – 27.9.2021) – 68€

Dunaj – Reykjavik (20.9.2021 – 29.9.2021) – 68€

4.8.2020: Z Dunaja poletite na Islandijo po noro nizkih cenah! Z direktnimi leti prevoznika Wizzair na sever poletite že od samo 50€ naprej! Po taki ceni so sicer na voljo različni septembrski termini (in tudi termini do konca leta 2020), poletni avgustovski leti pa so na voljo po nekaj višjih cenah (a še vseeno po super cenah glede na prejšnja leta). Dodali smo še cene za najem avtomobila v septembrskem terminu: skupaj vas letalske karte z osnovno ročno prtljago + 7 dni najema terenskega vozila stane že samo 207€/osebo (če potujeta dva potnika). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest po teh tarifah.

Islandija je vstop v državo za turiste omogočila od 15.6. naprej (več v tem prispevku), ob pristanku pa je treba opraviti test okuženosti s koronavirusom.

Primer za termin 10.-17.9.2020:

Letalska karta:

Dunaj – Reykjavik 50€(100€ za dve osebi)

Za lažje raziskovanje Islandije predlagamo najem avtomobila pri ponudniku BILLIGER-MIETWAGEN:

Primer avtomobila za cel teden (brez odbitne franšize):

Dacia Duster ali podoben 314€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Hyundai i10 (ali podoben) 204€

Majhen camper (enoprostorec z ležišči in kamp opremo s polnim zavarovanjem) 591€ (seveda pa je veliko možnosti za večje camperje ali avtodome)

Edit: cena se je zaradi razprodaje najcenejših kart nekoliko dvignila in je zdaj (še vedno odličnih) 319€/osebo (enotedenski termin).

29.5.2019: Top poletna sezona na Islandiji! Povratne karte so v terminu 11. – 18./20.7. z Dunaja s prevoznikom Wizzair na voljo že za 120€Skupaj s 7-dnevnim najemom avtomobila lahko Islandijo v top poletnem terminu raziskujete že za 294€/osebo, če pa potovanje podaljšate za dva dni, pa že za 329€/osebo! V ceno je všteta povratna letalska karta in najem avtomobila. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest!

Primera:

Dunaj – Reykjavik 120€ 145€ (11. – 18.7.)

Dunaj – Reykjavik 120€ 150€ (11. – 20.7.)

Primera najema avtomobila:

Kia Piccanto ali podoben 348€ (krajši termin, stran v nemščini, brez odbitne franšize)

Kia Piccanto ali podoben 417€ (daljši termin, stran v nemščini, brez odbitne franšize)

Za rezervacijo avtomobila v slovenskem jeziku uporabite TO AGENCIJO.

18. 3. 2019: Ponovno je na voljo nekaj terminov za lete na Islandijo z Dunaja pod 100€! Povratne karte so v nekaj terminih aprila in maja na voljo že od 78€ naprej! Take cene seveda niso na voljo v vseh terminih, a vseeno so vse cene pod 200€ za direktne lete na Islandijo super, pod 100€ pa sploh. Če najdete ugodne cene za vaš termin, z nakupom ne odlašajte, saj gre za priljubljeno destinacijo. Poletni leti so žal dražji. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer za majski termin 14. – 23.5.2019:

Letalska karta:

Dunaj – Reykjavik 78€ 65€ 

7. 3. 2019: Odlične last minute cene povratnih letalskih kart na Islandijo ter nastanitev še vedno na voljo!

28.2.2019: Last minute super poceni na Islandijo z Dunaja! Povratne karte so s prevoznikom Wizzair na voljo že od 90€ naprej! Najcenejše karte (pod ali okoli 100€) najdete predvsem za last minute potovanja (marec, tudi april). Za termin 28.3. – 2.4.2019 smo dodali še ugodne nočitve za krajši pobeg na Islandijo. Najcenejša kombinacija letala in 5 nočitev je na voljo že za 226€/osebo, s spanjem v odličnem hotelu s 4* in bogato ponudbo (bazen, fitnes, welness) pa že za 349€/osebo! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer za termin 28.3. – 2.4.2019:

Letalska karta:

Dunaj – Reykjavik 75€ 90€ 

Nakup kart v slovenščini na letalske.si >>>TUKAJ<<<

Primera nastanitev za omenjeni termin:

Guesthouse Pavi 272€/2osebi

Icelandair Hotel Reykjavik Natura 4* 529€/2osebi (z .genius popustom, ki ga pridobite z brezplačno prijavo v svoj booking račun)

Vse proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ.

29.12.2018: Ste v življenju že imeli priložnost opazovati severni sij? Morda imate lahko srečo in ga opazite na Islandiji! Povratne karte z Dunaja v Reykjavik so v terminu 21. – 28.3.2019 na voljo že za samo 65€, dodali pa smo tudi ugodne nočitve in pobrskali za ceno najema avtomobila. Skupaj s 7 nočitvami vas potovanje na Islandijo stane že samo 209€/osebo, z najemom avtomobila pa samo 167€/osebo (vendar je potrebna rezervacija nastanitev, ko se odločite, kakšno pot boste opravili).