Iz Benetk v Ekvador (Guayaquil ali Quito) že za samo 423€

by

1.6.2020: Iz Benetk s prevozniki Air Europa, Air France (ali partnerji) ugodno v Ekvador! To zanimivo južnoameriško državo lahko v različnih poletnih, jesenskih in zimskih terminih 2020/2021 obiščete že od 423€ naprejAkcija velja do razprodaje najcenejših mest, za lete v Quito ali Guayaquil. V cene je všteta ročna prtljaga.

Primeri letalskih kart:

Benetke – Quito 433€ (julij)

Benetke – Quito 423€ (krompirjeve počitnice)

Benetke – Guayaquil 423€ (krompirjeve počitnice)

Benetke – Quito 440€ (sep-okt)

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Potovalne informacije:

VIZA je/ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

V kolikor razmišljate o potovanju v Južno Ameriko, je zdaj idealni trenutek za nakup letalskih kart! V akciji družbe Aeromexico so namreč povratne karte iz bližnjih Benetk v Peru ali Ekvador lahko vaše že za 462€! Na voljo je več first minute terminov! Običajno so najnižje cene na voljo z enim daljšim postankom, za le 20€ več pa so na voljo tudi karte s samimi hitrimi postanki! Oddana prtljaga je vključena v ceno!

Primeri letalskih kart:

Benetke – Lima 463€ (feb.-mar.)

Benetke – Lima 462€ (dec.)

Benetke – Quito 480€ (nov.-dec.)

15.4.2019: Dodali smo še ugodne lete v Peru ali Ekvador z ostalih okoliških letališč – ugodne lete zdaj ponuja turi Air France s partnerji, povratne karte pa so na voljo že za 538€! V ceno teh kart je všteto 12 kg ročne prtljage. Lete po najnižjih cenah pa najdete v več terminih maja in junija ter od septembra do konca leta 2019.

5.4.2019: S prevoznikom Aeromexico in partnerji ugodno v Ekvador ali Peru iz Benetk! Povratne letalske karte v Limo ali Quito so na voljo že za samo 534€v ceno pa je všteta tudi check-in prtljaga! Po taki ceni so na voljo posamezni termini za first minute odhode (jesen/zima 2019-2020), cene pa bodo take do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Dunaj – Guayaquil 538€

Gradec – Guayaquil 558€

Ljubljana – Guayaquil 578€

Dunaj – Lima 578€

Gradec – Lima 582€

Gradec – Quito 581€

Dunaj – Quito 581€

Benetke – Lima 558€ (daljši postanek v Mexico City) ali 559€ s krajšimi postanki

Benetke – Quito 564€

6.2.2019: S prevoznikom Latam ugodno v Ekvador iz Milana! Povratne letalske karte v Guayaquil ali Quito so na voljo že za samo 476€v ceno pa je všteta tudi check-in prtljaga! Po taki ceni so na voljo posamezni termini za odhode do junija 2019, cene pa bodo take do razprodaje prostih mest. Po podobnih cenah lahko najdete tudi jesenske lete.

Primer:

Milano – Guayaquil 476€

Nakup kart v slovenščini na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Milano – Quito 499€

Nakup kart v slovenščini na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

10.1.2019: S prevoznikom Air Europa in Aeromexico ugodno v Peru in Ekvador iz Benetk! Povratne letalske karte v Limo so na voljo že za samo 487€, v Quito pa že za 511€ – v ceno pa je všteta tudi check-in prtljaga! Po taki ceni so na voljo posamezni termini za odhode do sredine marca 2019, cene pa bodo take do razprodaje prostih mest. Poznejši odhodi so na voljo po okoli 50€ višji ceni (kar je še vedno super cena).

Primer:

Benetke – Lima 487€

Nakup kart v slovenščini na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Benetke – Quito 511€

Nakup kart v slovenščini na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

15.11.2018: S prevoznikom Air Canada ugodno v Peru iz Benetk! Povratne letalske karte v Limo so na voljo že za samo 540€ – v ceno pa je všteta tudi check-in prtljaga. Po najnižjih cenah so na poti tudi daljši postanki (običajno vsaj eden), v spodnjem primeru je daljši postanek v Montrealu (možnost ogleda mesta). Po taki ceni so na voljo posamezni termini do junija 2019, cene pa bodo take do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – Lima 540€

Nakup kart v slovenščini (*) na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Poteklo:

18.10.2018: Prevoznik Air France je v prodajo dal znižane cene kart za lete v zanimivi državi Ekvador ali Peru! Limo, Quito ali Guayaquil lahko odpotujete že za samo 518€! Cene najdete v posameznih terminih januarja, februarja, maja in junija 2019, morda pa tudi še kakšen termin vmes. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, kar se za tako eksotične in priljubljene destinacije lahko zgodi zelo hitro. Spodaj smo dodali še povezavo za let na Galapagos (295€) iz Guayaquila.

Primer:

Benetke – Guayaquil 518€

Nakup kart v slovenščini (*) na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Benetke – Quito 518€

Nakup kart v slovenščini (*) na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Benetke – Lima 518€

Nakup kart v slovenščini (*) na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Zanimiva destinacija v Ekvadorju je tudi Galapagos, kamor lahko ugodno poletite iz vseh večjih mest, karte za svoje termine pa lahko poiščete tukaj.: Guayaquil – Galapagos 295€ (primer za zgornji termin)

9.10.2017: Zanimiva eksotična destinacija je iz Benetk še vedno dosegljiva po odlični ceni! Povratne vozovnice v Ekvador (mesto Guayaquil) so na voljo že za samo 504€! Po taki ceni je možno potovati v več različnih zimskih terminih (januar-marec 2018, poletje na južni polobli), cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – Guayaquil 504€ (februar 2018)

Zanimiva destinacija v Ekvadorju je tudi Galapagos, kamor lahko ugodno poletite iz vseh večjih mest, karte za svoje termine pa lahko poiščete tukaj.: Quito – Galapagos

8.9.2017: Še ceneje v Ekvador! Povratne vozovnice v mesto Guayaquil so lahko vaše že za 483€!

14.7.2017: Čudovita, a na naši strani manjkrat omenjena destinacija – Ekvador! Povratne vozovnice iz Benetk v Quito so na voljo že za 530€! Cene za lete v to državo se sicer redko spustijo pod 600€. Tokratna akcija velja za lete v posameznih terminih v novembru in decembru 2017 ter v prvih mesecih leta 2018, traja pa do 31.7.2017.