Adria First minute iz Ljubljane: povratne vozovnice v Istanbul za samo 100€

by

Slovenski letalski prevoznik Adria Airways ponuja ugodne letalske vozovnice (100) za povratne lete iz Ljubljane v Istanbul! Akcijske cene veljajo za lete po 5.1.2016 do razprodaje prostih sedežev.

Za nakup teh super ugodnih vozovnic sledite povezavi na stran prevoznika: Ljubljana – Istanbul 100€.

V first minute ponudbi so tudi ostale destinacije, kamor leti prevoznik Adria Airways: za 99€ lahko odletite v Sarajevo, Skopje, Prištino, Podgorico, Tirano in Zürich. Povratne vozovnice za Amsterdam, Bruselj, Dunaj, Frankfurt, Kobenhavn, Manchester, München, Pariz, Prago in Varšavo pa stanejo le 139€.

Po zelo ugodni ceni lahko letite tudi v Moskvo, povratna vozovnica v first minute ponudbi iz Ljubljane pa stane samo 199€.

Za veliko zgornjih destinacij so še vedno na voljo številni termini čez praznike in novo leto! Želene datume potovanja najlažje najdete v preglednem Adrijinem iskalniku terminov

Cena vključuje vse takse in pristojbine, en kos ročne (do 8kg) in en kos oddane prtljage (do 23 kg), brezplačno lahko tudi izberete sedež. Več informacij in nakup letalskih kart na spletni strani Adrie Airways.

Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.comza hostle priporočamo Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila uporabite preko agencijo Billiger-Mietwagen. 

Pogoji akcije:

  • Če potnik ne začne potovanja ali ne izkoristi prvega kupona svoje vozovnice, se avtomatsko odpove celotno potovanje.
  • Ni povračila denarja za neizkoriščeno vozovnico.
  • Sprememba datuma potovanja ni mogoča.
  • Cene veljajo za potovanja na letih, kjer je dejanski prevoznik Adria Airways.
  • Za otroke od 2. do 11. leta ni popusta. Popust za dojenčke (od 0 do 2 let) je 90 %. Imena potnika ni mogoče menjati.
  • Minimalni čas bivanja je nočitev iz sobote na nedeljo.

 

 

lju-zur139lju-ist_139