75€ popusta na kombinacije letalo+hotel spletne agencije Expedia!

by

75€ popusta pri vašem naslednjem potovanju! Agencija Expedia (nemška različica) skupaj s prevoznikom Etihad ponuja 75€ popusta pri skupnih rezervacijah kombinacij letalo+hotel. Akcija velja za lete v različna azijska mesta (našteta spodaj). Najboljša možnost koriščenja tega popusta je ta, da v nekem mestu namesto vseh nočitev rezervirate samo npr. eno ali dve, saj ste s tem lahko bolj fleksibilni. V takem primeru prav tako pridobite celoten popust. Popust je na voljo do 13.12.2016.

Primeri cen:

Ljubljana – Singapur letalo + 2 nočitvi 410€ (termin potovanja sicer 19.1. – 7.2., nočitvi samo za prva dva dni)

Ljubljana – Hong Kong letalo + 6 nočitev 475€

Popust pridobite tako, da obiščete TO POVEZAVO in tik pred plačilom kliknete na “Geben Sie einen Gutschein- oder Angebotscode ein”, ki vam odpre okence, v katerega vpišete kodo za popust ETIHAD75.

Popust je veljaven za tista potovanja, katere lete opravi prevoznik Etihad (oz. v naših primerih tudi Air Serbia), velja pa za naslednje destinacije: Abu Dhabi, Muscat, Bangkok, Phuket, Maldivi, Sejšeli, Colombo, Kuala Lumpur, Hong Kong, Singapur, Tokio Narita in Sydney. Popust lahko koristite do 13.12.2016!

Primera rezervacij (Hong Kong vse nočitve, Singapur samo 2 nočitvi):

lju-hkg-clix-475 lju-sin-eth-410

Sistem vam bo avtomatsko poiskal nočitve za vse dni vašega potovanja. Če želite to spremeniti, lahko pred iskanjem označiti, da bi radi rezervirali manj nočitev na destinaciji s klikom na “Abweichende Hoteltermine”. Tam nato določite število dni za katero vam bo sistem poiskal nočitve:

exp-eth-pop

Popust velja za celoten nakup, ne na posamezno osebo! Isti popust je na voljo tudi za lete iz Münchna.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).