Poteklo: Akcija Adria Airways samo danes: Varšava 61€, Sarajevo 81€, Pariz 91€, Kopenhagen 111€ (povratne iz Ljubljane)!

by

Akcija je potekla.

Akcija prevoznika Adria Airways! Povratne vozovnice v Varšavo so na voljo za samo 61€, v Sarajevo lahko poletite za 81€, Pariz za 91€ in Copenhagen za 111€. Akcija velja za potovanja do 20.3.2017, traja pa samo do jutri, 6.1.2017 do osmih zjutraj! Za vsako destinacijo je na voljo precej terminov.

Primeri:

Ljubljana – Varšava 61€

Ljubljana – Sarajevo 81€

Ljubljana – Pariz 91€

Ljubljana – Copenhagen 111€

Ljubljana – Moskva 186€

Celoten seznam destinacij v akciji: Adria novoletna akcija

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-waw-61