Akcija Hellö Bus: 10.000 vozovnic po 9,9€ (po taki ceni npr. na Dunaj, v Prago, Berlin, Frankfurt…)

by

Akcija avtobusnega prevoznika Hellö! Na razpolago je 10.000 vozovnic po ceni 9,9€/smer oziroma po 19,8€ za povratno vožnjo! Po taki ceni lahko odpotujete na vse destinacije, ki jih prevoznik ponuja v svoji mreži, tudi s prestopanjem. Tako lahko za samo 19,8€ odpotujete npr. na Dunaj ali pa še dlje, npr. v Berlin, Prago, Frankfurt,… Akcija traja do 15.2. oziroma do razprodaje vseh 10.000 znižanih vozovnic.

Ljubljana – Dunaj 19,8€ 

Ljubljana – Berlin 19,8€

Maribor – Berlin 19,8€

Na voljo so še številne druge destinacije z odhodom iz Ljubljane ali Maribora (Hrvaška, Italija, Avstrija, Nemčija in Češka): Berlin, Berlin Südkreuz, Bolzano, Budweis, Dresden, Frankfurt, Genova, Gradec, Innsbruck, Karlsruhe, Linz, Milano, Műnchen ZOB, München Letališče, Nuremberg, Praga, Salzburg, Stuttgart, Trst, Udine, Benetke Mestre, Benetke Tronchetto, Verona, Dunaj, Zagreb

lju-vie-20

Preklic kart in povračilo denarja za vozovnice po akcijskih cenah ne velja.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

godne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.