Akcija poletnih letov Adrie Airways v London in ukinitev prodaje kart za Köln in Stockholm

by

S poletnim voznim redom letalski prevoznik Adria Airways iz Ljubljane leti v/na 19 destinacij: Amsterdam, Berlin, Bruselj, Dunaj, Frankfurt, Kopenhagen, London, Manchester, Moskvo, München, Pariz, Podgorico, Prago, Prištino, Sarajevo, Skopje, Tirano, Varšavo in Zürich. Poleg destinacij, ki so v mreži prevoznika celo leto, se v poletno ponudbo vračata tudi britanski destinaciji London in Manchester. Povratne letalske karte za London so na voljo že za 183€, v ceno pa je poleg ročne prtljage, kot običajno pri Adrijinih letih, vštetih tudi 23kg check-in prtljage. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih sedežev.

Za več informacij in rezervacijo letalskih kart do Londona sledite povezavi na stran prevoznika: Ljubljana – London 183€

S poletnim voznim redom pa Adria Airways ukinja lete v Stockholm, prekinjena pa je tudi prodaja vozovnic v porensko prestolnico Köln, saj so načrte glede direktne povezave med tem mestom in Ljubljano opustili. Vsem, ki so karte za nove lete v nemško mesto že kupili, bo kupnina povrnjena ali bo urejen nadomestni povezan let s partnerji. Več o tem TUKAJ.

Adria_0001_LON_logo