Poteklo: Trumpov vpliv na Ryanair: 1 milijon sedežev po 9,8€ samo danes!

by

9.11.2016: Akcija prevoznika Ryanair ob Trumpovi zmagi v ZDA! Na voljo je 1 milijon sedežev, ki se jim je cena znižala na samo 9,8€! Poleg tega so ugodnejše tudi vozovnice, ki so običajno nekoliko dražje. Najdete pa lahko še ugodnejše vozovnice v redni prodaji (primer spodaj iz Bergama). Akcija traja samo danes, 9.11., do polnoči!

Za rezervacijo kart obiščite spletno stran prevoznika Ryanair: Ryanair.com

Primeri cen za lete iz Bergama:

ryan-trump

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Poteklo:

Edit 2: Vozovnice po najnižjih cenah niso več na voljo.

Edit: Spletna stran prevoznika je nekoliko preobremenjena in je karte občasno nemogoče rezervirati, zato je pri nakupu potrebno več potrpljenja. Prav tako morda ni več na voljo nobenih letov po taki ceni.

Za iskanje in rezervacijo vozovnic obiščite spletno stran prevoznika: Ryanair

26.10.2016: NORA akcija prevoznika Ryanair! Povratne vozovnice za novembrske lete so na voljo že za samo 4€ (povratne)! Cene so na voljo za torkove ali sredine lete (odvisno od tega, na katere dneve prevoznik na določena letališča leti). Nam najbližje lahko poceni odletimo iz Trevisa, večja izbira letov po takih cenah pa je na voljo z letališča Bergamo (Milano). Pohitite, sedeži se bodo hitro razprodali!!

Še več destinacij tukaj:

bgy-ryan-2

S prevoznikom Ryanair lahko potujete z več okoliških letališč, večje vozlišče prevoznika je v Bergamu, Trevisu in Budimpešti, nekaj povezav pa je tudi npr. iz Trsta, Pule, Rijeke,…

Dodatno: z nakupom na strani Rumbo.pt pa so lahko vozovnice popolnoma zastonj (Diners kartica). Primer:

zajeta-slika

 

3.10.2016: Poleg še vedno obstoječih super cen za lete iz Trevisa, so zdaj na voljo še nižje cene – v Frankfurt lahko odletite že za samo 4€, Berlin pa za 8€ (povratne 8€ in 16€)!! V Frankfurt lahko po taki ceni poletite v novembru, v Berlin pa od decembra naprej!

Treviso – Frankfurt 8€

Treviso – Berlin 16€

23.9.2016: Še vedno so na voljo super cene prevoznika Ryanair iz Trevisa (in ostalih bližnjih letališč, od koder prevoznik leti). V Pariz lahko odpotujete že za samo 10€, v Sofijo za 16€, Timisoara 19€, Ibiza/Krf/Berlin/… pa za samo 20€ (povratne)! Za nakup obiščite spletno stran prevoznika Ryanair.

16.9.2016: Nova akcija prevoznika Ryanair! Enosmerne vozovnice so na voljo že za samo 4,9€! Celoten seznam destinacij in cen za lete s posameznih letališč najdete TUKAJ.

Primeri cen za enosmerne lete iz Trevisa (povratne vozovnice pa imajo ceno približno x2):

 

tsf-okt-16

12.8.2016: Nova akcija prevoznika Ryanair! Nekatere destinacije so znižane za 30%! Super cena je na voljo npr. za London, povratne karte so na voljo že za samo 24€! Pohitite, poceni sedeži se hitro razprodajajo! Celoten seznam destinacij in cen za lete s posameznih letališč najdete TUKAJ.

Primeri:

Trst – London 24€ (tudi iz Trevisa)

Treviso – Barcelona 28€

Bergamo – Lanzarote 88€

bgy-ryanair-avg16

trs-lon-24

Poteklo:

8.8.2016: Akcija prevoznika Ryanair2.000.000 sedežev je znižanih za 20%! Enosmerne letalske vozovnice z bližnjih letališč so tako na voljo že za manj kot 8€! Akcija traja do razprodaje prostih sedežev.