Čudoviti Karibi: Aruba za le 378€ Münchna!

by

Let + 13 nočitev za samo 588€!

Arúba je otok v Karibskem morju, le malo severno od venezuelskega polotoka Paraguaná, in je del Kraljevine Nizozemske. Najcenejše povratne karte najdemo iz bavarske prestolnice v februarju in marcu s prevoznikom Air Canada. Za povratno karto in 13 nočitev z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb) bi odšteli samo 588€ na osebo!

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

   

Aruba je odprta za turiste iz Evropske Unije. Covid-19 test je potrebno opraviti ob prihodu v državo. Celotne vstopne pogoje ter potrebne obrazce / zavarovanja najdete TUKAJ. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah.

Za vas smo pripravili nekaj zelo ugodnih primerov povratnih letov*:

München – Oranjestad (1.2.2022 – 13.2.2022) – 438€

München – Oranjestad (12.2.2022 – 20.2.2022) – 397€

München – Oranjestad (20.3.2022 – 3.4.2022) – 378€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Akcija TAP Portugal se izteče 15. oktobra!

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno.

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi (21.3.2022 – 3.4.2022)**:

Hopi Caduski Studio*** – 210€ (420€ za dve osebi z Genius popustom, sicer 467€)

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve na Arubi z možnostjo brezplačne odpovedi za zgoraj zapisani termin najdete TUKAJ (kraj, št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku).

Letalske karte si kupite direktno na spletni strani letalske družbe, v kolikor želite najnižjo ceno pa so na voljo tuje spletne agencije (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, koda za 10% popusta: JUICY (do 4.6.2017),v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

26.4.2018: S prevoznikom Air Canada iz Benetk še vedno ugodno na Arubo! Povratne karte za first minute nakupe so na voljo že za 466€!

9.4.2018: Rajski karibski otok Aruba! Povratne vozovnice so s prevoznikom Air Canada (in partnerji) iz Benetk first minute terminih na voljo že za samo 466€! Najcenejše lete lahko kupite za potovanja v prvih mesecih leta 2019, akcija pa traja do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – Aruba 466€ 


28.7.2017: Rajski karibski destinaciji – Aruba ali St. Maarten! Povratne vozovnice so s prevoznikom KLM in partnerji iz Benetk na voljo že za samo 480€! Najcenejši lete lahko kupite za potovanja od septembra 2017 do pomladi leta 2018, akcija pa traja do 30.8. oziroma do razprodaje prostih mest.

Primera:

Benetke – Aruba 486€ 449€