Benetke – Maroko – Sal (Zelenortski otoki) – Milano/Benetke že za samo 353€ (vključena check-in prtljaga)!

by

8.3.2017: Zanimiva kombinacija je še vedno na voljo po le malce višji ceni! Obiščite Maroko in Zelenortske otoke že za samo 353€ (z vključeno check-in prtljago)!

13.2.2017: Zanimiva kombinacija! Poletite iz Benetk najprej v Maroko (Casablanca), od tam pa naprej na Kapverdske otoke (otok Sal). Povratek je nazaj v Milano ali  Benetke. Kombinacija takih kart pa je na voljo za 313€. Spodnji primer je narejen za junij 2017, možni pa so sicer tudi drugi termini do začetka poletja po podobnih cenah. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – Casablanca 43€ 83€ (6.6.)

Casablanca – Sal – Milano 270€ oz, Casablanca – Sal – Benetke 313€

 CAsablancaCApVErdeMilan

V ceno všteta tudi check-in prtljaga!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran HostelClub ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Poteklo:

cmn-sid-bio-204

Zanimiva kombinacija! Poletite iz Benetk najprej v Maroko (Casablanca), od tam pa naprej na Kapverdske otoke (otok Sal). Povratek je nazaj v Evropo v Bilbao, od tam pa nazaj v Benetke. Cena vseh vozovnic za tako kombinacijo je že samo 303€! Možen je tudi povratek v Milano (s tem da izpustite mesto Bilbao), kombinacija takih kart pa je na voljo za 313€.

Casablanca – Sal – Bilbao 204€ (9. – 19.6.)

Bilbao – Benetke 56€ (21.6.)