Bermudi že za 475€ (s prtljago)!

by

Super cene v februarju z Dunaja!

Bermudi so otoško čezmorsko ozemlje Združenega kraljestva s samoupravo v Atlantskem oceanu. Na njih največkrat pomislimo takrat, ko slišimo za t.i. Bermudski trikotnik, ki je najbolj znan po izginotju številnih ladij in letal. Območje trikotnika se razteza med Florido in Portorikom ter do vrha trikotnika, kjer so Bermudi. Površina le-teh obsega zgolj nekaj več kot 50 kvadratnih kilometrov. Najcenejše povatne povezave do prestolnice Hamilton najdemo s prevoznikom Air Canada, in sicer že za 475€, v kolikor bi želeli v obe smeri le en prestop v vsako smer pa za 482€. V ceni je vključena mala ročna prtljaga, ročna prtljaga do 10 kilogramov ter oddana prtljaga do 23 kilogramov. Ob odhodu dveh oseb bi za 7 nočitev v odlično ocenjeni namestitvis štirimi zvezdicami ter vključenim zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi odšteli 527€ na osebo, skupaj s povratno karto torej 1002€ na osebo.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

 

Turisti z zaključenim cepljenjem morajo napraviti PCR test ob vstopu v državo in počakati na rezultate v svoji nastanitvi. PCR je potrebno napraviti tudi v 4. dnevu ob prihodu (in morebitnem 10.). Za turiste, ki nimajo zaključenega cepljenja je potrebna 14-dnevna karantena. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Celotne vstopne pogoje ter potrebne obrazce / zavarovanja najdete tudi TUKAJ (zaključeno cepljenje) oziroma TUKAJ (brez cepljenja). Bodite pozorni na nekatere trenutne omejitve, ki se bodo upajmo odpravile do načrtovanih letov (število gostov v barih je trenutno omejeno npr.). Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah.

Primeri povratnih letov*:

Dunaj – Bermuda (3.2.2022 – 13.2.2022) – 477€

Dunaj – Bermuda (5.2.2022 – 13.2.2022) – 477€

Dunaj – Bermuda (5.2.2022 – 20.2.2022) – 478€

Dunaj – Bermuda (12.2.2022 – 20.2.2022) – 496€

Dunaj – Bermuda (19.2.2022 – 27.2.2022) – 475€

Dunaj – Bermuda (19.2.2022 – 6.3.2022) – 482€

Dunaj – Bermuda (23.2.2022 – 13.3.2022) – 526€

Dunaj – Bermuda (26.2.2022 – 6.3.2022) – 494€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Primer nastanitve s 4* z vključenim zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi (20.2.2022 – 27.2.2022)**:

Watercolours**** – 527€ (1053€ za dve osebi)

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za zgoraj zapisani termin najdete TUKAJ (kraj, št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku).

Letalske karte si kupite direktno na spletni strani letalske družbe, v kolikor želite najnižjo ceno pa so na voljo tuje spletne agencije (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

[toggle title=”Brez starejših novic”]