Direktni leti iz Milana v Tokio s prevoznikom Alitalia za samo 417€ (povratna)!!

by

Edit: Ker je prevoznik v finančnih težavah, vam pred nakupom kart predlagamo, da si preberete TA PRISPEVEK.

18.4.2017: Ponovno so na voljo ugodni direktni leti iz Milana v Tokio! Povratne vozovnice za več kot 12h dolg polet so na voljo že za samo 417€! Akcija velja za potovanja do konca leta 2017 z izjemo poletne sezone, traja pa do 5.5.2017.

Primeri:

Milano – Tokio 417€ (prvomajske počitnice)

Milano – Tokio 417€ (junij)

Milano – Tokio 417€ (krompirjeve počitnice)

Milano – Tokio 417€ (predbožični čas)

mxp-nrt-417

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ugodno pripelje družba GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Poceni iz Milana direktnim letom na Japonsko! Prevoznik Alitalia lete po ceni 386€ ponuja za potovanja v maju in juniju, s povratki možnimi tudi julija. Akcija traja do 18.5.2016 oziroma do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Milano – Tokio 386€ (direktni let)

Milano – Tokio 386€ (direktni let v juniju/juliju)

mxp-tyo-386