Enomesečno potovanje (križarjenje) v Karibe za samo 948€ (letalske karte + križarjenje)!!!

by

Izjemna cena! Skoraj enomesečno potovanje iz Benetk v Marseille, nato pa s čezatlantsko križarko vse do Karibov, nazadnje pa povratek z letom v Ljubljano stane samo 948€/osebo (okoli 700€ ceneje kot ponavadi)!!! Ponudba je narejena za termin 8.11. – 4.12.2015. Rezervacijo morate opraviti sami in jo predlagamo izkušenejšim popotnikom (rezervacija križarjenja je v španščini + posamezna rezervacija dveh letalskih kart).

Odhod je iz letališča v Benetkah z družbo Volotea8.11.2015. Enosmerna karta stane 56€/osebo. Za rezervacijo sledite tej povezavi: Benetke – Marseille 56€.

Odhod s križarko podjetja Pullmantur je naslednji dan, 9.11.2015. 18-dnevno enosmerno križarjenje do Karibov stane samo 372€/osebo! V tem času boste obiskali kraje: Barcelona – Gibraltar – Madeira – Philipsburg (St. Marteen) – Pointe-à-Pitre (Guadalupe) – Fort de France (Martinique) – Isla Margarita (Venezuela) – Santo Domingo (Dominican Republic). Najcenejše kabine so zunanje, z razgledom na morje! V ceno je vštet polni penzion! Za rezervacijo sledite tej povezavi (stran je v španščini, saj je le tam cena tako nizka): Križarjenje Marseille – Karibi 372€.

Povratek iz Dominikanske republike boste opravili z enosmernim letom družbe Condor, najugodneje in udobno je kar z letom v Ljubljano, 4.12.2015. Enosmerna karta stane 520€/osebo, kar je primerljivo s cenami letov na večja bližnja letališča. Za rezervacijo sledite tej povezavi na spletno stran prevoznika: Santo Domingo – Ljubljana 520€.

Skupaj vas osnovni stroški (letalske karte + križarjenje s polnim penzionom) stanejo samo 948€! Normalna cena takega križarjenja bi bila še okoli 700€ višja, danes pa je na voljo po tej izjemno znižani tarifi!

Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-mrs-56

križarjenje-marseille-karibi

sdq-lju-520