Enosmerne karte prevoznika Ryanair samo 10€, povratne pa 20€!

by

Nizkocenovna družba Ryanair ponuja kar nekaj destinacij po Evropi po odlični ceni 10€ za enosmerni in 20€ za povratni let! Z uporabo TEGA TRIKA (klik) pa lahko letite za samo nekaj € ali celo zastonj! Destinacije so na voljo z večjih vozlišč prevoznika – nam najbližja taka vozlišča so Treviso, Bologna, Bergamo, Linz in Bratislava. Leti po omenjenih cenah so na voljo v januarju.

S spodaj omenjenih letališč lahko po teh odličnih cenah letite na naslednje destinacije:

Treviso: Dusseldorf, Frankfurt, Eindhoven, Bruselj (Charleroi in Zaventem) in Pariz. Do cene 23€ za povratni let lahko letite še v Palermo, Cagliari, Alghero in East Midlands.

Bologna: Wroclaw, Varšava, Krakow, Malta, Bruselj, Pariz, Valencia in Dusseldorf. Do cene 23€ za povratni let lahko letite še v Palermo, Brindisi, Bari, Alghero in Trapani.

Bergamo: Stockholm, Varšava, Dusseldorf, Krakow, Frankfurt, Bratislava, Bruselj, Madrid, Eindhoven, Alicante, Valencia, Zaragoza, Vilna, Malta, Sevilija, Pariz, Barcelona, Porto, Thessaloniki in Berlin. Do cene 23€ za povratni let lahko letite še v Pescaro, Cagliari, Trapani, Lamezia, Palermo, Crotone, Alghero in East Midlands.

Linz: London

Bratislava: Milano in Bruselj

Nakup kart na spletni strani prevoznika Ryanair ali pa preko spletne agencije Rumbo za zastonj letalske karte – postopek opisan v TEM TRIKU (klik).

Do vseh odhodnih letališč vas lahko pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve z 10% popustom rezervirajte preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate tudi na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bergamo-ryanair-20