Error fare: iz Benetk/Münchna v Peking in v Avstralijo že za samo 596€ (povratne s postanki)!

by

Edit: Cena iz Benetk ni več na voljo. 🙁

Error fare! Preživite božične in novoletne praznike na Kitajskem ali v Avstraliji! Zanimive kombinacije so na voljo za odhode iz Benetk ali Münchna, karta iz Benetk pa je na voljo že za samo 497€! Po vsej verjetnosti gre za error fare karte, saj se ponudbo iz Benetk (zaenkrat še) da kupiti samo na eni nizozemski agenciji. Zaenkrat smo našli samo božične in novoletne termine, možno pa je, da je na voljo več terminov tudi v drugih mesecih 2016/2017.

Primeri:

Benetke – Peking – Perth – Peking – Benetke 497€

Več možnosti je za nakup kart iz Münchna, saj je nakup možen na agenciji Expedia:

München – Peking – Perth – Peking – München 596€

München – Peking – Melbourne – Peking – München 624€

München – Peking – Sydney – Peking – München 635€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-pek-per-497