Etihad iz Beograda: Peking za samo 272€, tudi v božičnem obdobju!

by

14.10.2016: Noro poceni v Peking iz Beograda! Povratne vozovnice so v posameznih terminih do konca leta 2016 na voljo že za samo 272€! Povratne karte lahko po takih cenah kupite do razprodaje prostih mest, na voljo pa so tudi božični termini! Običajno je v eno smer daljši postanek (Rim ali Abu Dhabi), ki ga lahko izkoristite za ogled mesta.

Primer:

Beograd – Peking 272€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

beg-pek-272

Poteklo:

Akcija prevoznika Etihad Airways za lete iz Beograda! Prevoznik skupaj s svojim partnerjem Air Serbio ponuja super poceni polete v Azijo in Avstralijo, cene povratnih kart pa se začnejo že pri samo 310€! Akcija velja za potovanja vse do junija 2017, z izjemo novoletnih terminov. Akcija traja do 5.9.2016.

Primeri:

Beograd – Hong Kong 310€

Beograd – Phuket 320€

Beograd – Colombo 333€

Beograd – Singapur 349€

Beograd – Bangkok 355€

Beograd – Maldivi 386€

Beograd – Ho Chi Minh City 392€

Beograd – Melbourne 684€

Beograd – Perth 686€

Beograd – Sydney 694€

beg-hkg-310