First minute Grčija iz Benetk – povratne vozovnice že za samo 66€, ugodno tudi v poletni sezoni!

by

First minute ponudbe za lete iz Benetk v Grčijo! Povratne vozovnice na različne otoke in mesta so na voljo že od 66€ naprej! Take cene so na voljo do razprodaje prostih mest. Trenutno so na voljo tudi ugodni poletni leti (ne nujno da take cene, kot so spodaj, vednar še vedno ugodno za najvišjo poletno sezono). Če radi načrtujete daleč vnaprej, potem je to priložnost za vas! Prevozniki so različni, vsi pa imajo v ceno všteto ročno prtljago. Karte po takih cenah so na voljo od aprila 2017 naprej.

Primeri:

Benetke – Kreta 58€

Benetke – Krf 56€

Benetke – Preveza 66€

Benetke – Santorini 76€

Benetke – Mikonos 86€

Benetke – Atene 86€

Benetke – Zakintos 112€

Benetke – Skiatos 122€

tsf-cfu-56

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).