Grčija že za 20€ čez jesenske počitnice!

by

Povratni let + 7 nočitev le 107€ (Solun), let + 4 nočitve pa 100€ (Kreta)!

S prevoznikom Ryanair lahko iz bližnjih Benetk (Treviso) do Grčije (Solun ali Kreta) poletite po resnično nizkih cenah čez krompirjeve počitnice, že od 20€ naprej! Super ugodne so tudi cene namestitev, povratni let + 7 nočitev z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb), smo našli že za 107€ na osebo (Solun), let + 4 nočitve pa za 100€ (Kreta).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

 

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, Za vstop v Grčijo zadostuje digitalno Covid-19 potrdilo (zaključeno cepljenje, prebolelost oziroma hitri antigenski test v angleščini, ki pa ne sme biti starejši od 48 ur! V kolikor imate urejeno digitalno potrdilo, si ga lahko brezplačno natisnete preko portala zVEM (vklopite jezik angleščino). Potniki morajo obrazec za lokalizacijo potnikov (PLF) izpolniti kadar koli pred odhodom v Grčijo, pri čemer morajo predložiti podrobne informacije o kraju odhoda, trajanju predhodnega bivanja v drugih državah in naslovu njihovega bivanja v Grčiji. V primeru večkratnega bivanja morajo navesti naslov vsaj prvih 24 ur. Predložiti je treba en PLF na družino. Celotni vstopni pogoji so na voljo TUKAJ,

Primeri povratnih letalskih povezav*:

Benetke Treviso – Kreta Chania (22.10.2021 – 29.10.2021) – 93€

Benetke Treviso – Kreta Chania (25.10.2021 – 29.10.2021) – 70€

Benetke Treviso – Solun (23.10.2021 – 30.10.2021) – 28€

Benetke Treviso – Solun (23.10.2021 – 2.11.2021) – 28€

Benetke Treviso – Solun (26.10.2021 – 30.10.2021) – 20€

Benetke Treviso – Solun (26.10.2021 – 2.11.2021) – 20€

*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi (Kreta, 21.5.2022 – 28.5.2022)**:

Artemis Apartments 3 – 30€ (60€ za dve osebi)

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi (Solun, 21.5.2022 – 28.5.2022)**:

Neapoli City View*** – 87€ (174€ za dve osebi z genius popustom, sicer 205€)

Ostale proste nastanitve v zgoraj zapisanem terminu so na voljo TUKAJ (Kreta) in TUKAJ (Solun) (za nastanitve z zajtrkom obkljukajte možnost “zajtrk vključen”, lahko spreminjate datume, število oseb …).

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Preberite še:

(klik na članek za razširitev)

Kreta iz Gradca z direktnim letom le 88€!

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

Brez starejših novic