Iz Benetk v različna kitajska mesta že za 364€ (povratne)

by

31.3.2017: Iz Benetk z različnimi prevozniki ugodno na Kitajsko! Različna mesta so dosegljiva že od 364€ naprej za različne termine pred in po poletni sezoni 2017. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Benetke – Chongqing 364€

Benetke – Šanghaj 370€

Benetke – Peking 370€

Benetke – Xi An 402€

Benetke – Tianjin 421€

vce-pek-370

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Z različnimi prevozniki lahko iz Benetk poceni odpotujete na Kitajsko! Leteti je možno v skoraj vsa večja mesta v vzhodni polovici Kitajske. Ker so prevozniki različni za lete veljajo različni pogoji, za večino destinacij pa so najcenejši leti na voljo v jesenskih mesecih (september-december 2016). Poleg spodnjih primerov je po podobnih cenah na voljo še več različnih destinacij na Kitajskem.

Primeri:

Benetke – Changchun 369€

Benetke – Tianjin 369€

Benetke – Haikou (otok Hainan) 390€

Benetke – Šanghaj 389€

Benetke – Chengdu 398€

Benetke – Sanya (otok Hainan) 405€

Benetke – Xi An 407€

Benetke – Peking 403€

Benetke – Dalian 425€

Benetke – Guilin 435€

vce-chq-369