Iz Salzburga v Miami v številnih terminih za samo 350€ (običajne povratne)!!

by

Akcija prevoznikov zaveze Oneworld iz Salzburga v Miami! Povratne vozovnice so na voljo za okoli 350€ v številnih pomladanskih in jesenskih terminih (najpoznejši odhod konec junija, povratek tudi julija)! Na poti je različno število postankov (eden ali dva, odvisno od termina), v nekaterih primerih pa je v Londonu potrebna menjava letališča, vendar se z nekaj € dražjo karto temu da izogniti. Akcija traja do 30.4.2016 oz. do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Salzburg – Miami 346€ (oktober)

Salzburg – Miami 366€ (junij)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

szg-mia-346