Izbor letov za novo leto iz Benetk – povratne vozovnice že za samo 51€!

by

Imate že načrte za novoletne počitnice? Spodaj smo izbrali nekaj zanimivih in ugodnih destinacij za potovanja v novoletnem in božičnem času. Ker gre za visoko sezono potovanj predlagamo, da z nakupom kart ne odlašate, saj so lahko najcenejši sedeži hitro razprodani.

Primeri:

Benetke – Pariz 54€

Benetke – Eindhoven 51€

Benetke – Bari 59€

Benetke – Frankfurt 68€

Benetke – London 72€

Benetke – Palermo 119€

Benetke – Barcelona 122€

Benetke – Casablanca 194€

Benetke – Tel Aviv 209€

Benetke – Šarm el Šejk 243€

Benetke – Peking 418

Benetke – New York 434€

Benetke – Bangkok 517€

Benetke – Jakarta 495€

Zgornje cene se lahko zaradi razprodaje sedežev spremenijo ob preusmeritvi na Skyscanner.

tsf-bva-54

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.