Jesenska Sardinija: povratne letalske vozovnice + 5 nočitev v mestu Cagliari že za samo 128€/osebo!!

by

Jesenski oddih na Sardiniji! Za termin 18. – 23.11. smo pripravili ponudbo letalske karte in hotelskih nastanitev v mestu Cagliari! Odhod je iz Trevisa s prevoznikom Ryanair, nastanjeni pa ste lahko v ugodnem hotelu blizu centra mesta, v hotelu blizu plaže ali po izbiri. Povratna letalska vozovnica + 5 nočitev v hotelu stane samo 128€/osebo (oz. 140€/osebo z nočitvami v hotelu ob plaži)! Nakup kart in rezervacija nastanitve po taki ceni je možna do razprodaje prostih mest.

Letalska karta za termin 18. – 23.11.: Treviso – Cagliari 40€ 52€

tsf-cag-40

Najcenejša namestitev (blizu centra mesta): Castello B&B 175€

Nastanitev ob morju: Villa Beachcity 200€

Celoten seznam prostih nastanitev v Cagliari-ju za omenjeni termin najdete TUKAJ.

cagliari-hotel-sep16

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do Dunaja vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.