Junijski Maldivi: povratna letalska karta iz Ljubljane + 7 nočitev z zajtrkom za samo 490€, z ALL INCLUSIVE pa 567€/osebo!!!

by

Super poceni last minute dopust na Maldivih z udobnim odhodom kar iz Ljubljane! Ponudba je narejena za termin 20. – 28.6.2016, saj so v tem terminu na voljo leti po najugodnejši ceni. Za povratno letalsko vozovnico iz Ljubljane in najugodnejšo namestitvijo z zajtrkom boste odšteli samo 490€/osebo, za celotno potovanje in bivanje v hotelu z All Inclusive ponudbo pa se lahko na Maldivih razvajate že za samo 567€/osebo!! Ponudba je narejena za potovanje dveh oseb.

Najugodneje lahko letalsko vozovnice kupite na spletni strani prevoznika Etihad Airways. Za zgornji termin lahko z uporabo kode za popust “JUNE40” (“Promotion code” pri vpisu podatkov o terminu in destinaciji potovanja) pridobite 60€ popusta na povratne vozovnice! Za nakup karte sledite povezavi na stran prevoznika: Ljubljana – Maldivi 413€

Za nastanitev smo poiskali različne cenovne razrede hotelov. Za Maldive vam najbolj priporočamo kar All Inclusive ponudbo, saj boste tako lahko brezskrbno odšli na počitnice! Spodaj je nekaj primerov nastanitev za termin 21. – 28.6.:

Ras Beach Inn 3* z zajtrkom 154€

Kudahuvadhoo Inn 2* ALL INCLUSIVE 308€ (bolj oddaljen od letališča)

Alvi Star Inn ALL INCLUSIVE 513€ (bližje letališču)

Prevozi med otoki na Maldivih so lahko precej dragi (velike razdalje), zato vam priporočamo, da raje prebivate v hotelu Alvi Star Inn, saj se nahaja precej bližje letališču in bo prevoz do hotela cenejši. Če vam nobena od zgornjih nastanitev ne ustreza, lahko še več ugodnih prenočišč poiščete TUKAJStopili smo tudi v kontakt z lokalnim prevoznikom, ki nam je potrdil, da je prevoz med mestom Male in otokom Kudahuvadhoo na voljo že za samo 18€/osebo/smer (oz. 300MVR), kar pa je zelo ugodno. Več informacij in rezervacije TUKAJ.

Skupaj vas najugodnejše potovanje iz Ljubljane na Maldive v omenjenem terminu stane samo 490€/osebo (letalo+hotel z zajtrkom). Z najugodnejšo ALL INCLUSIVE ponudbo boste na Maldivih lahko uživali za samo 567€/osebo (cena brez transferja z letališča do hotela).

lju-mle-413

maldivi-hotel-allin-jun16

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno (za Maldive trenutno na voljo samo junijski termini po taki ceni). Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.