Kalifornija + Aljaska iz Benetk že za samo 582€ (kombinacija povratnih kart)!!

by

Ugodno na Aljasko iz Benetk! Z ugodnimi leti do Los Angelesa (več o akciji TUKAJ) si lahko nakombiniramo ugodne lete do mest Juneau, Anchorage ali Fairbanks na Aljaski. Kombinacija vozovnic stane že samo 582€! Možni so različno dolgi postanki v Los Angelesu, saj je tako letov iz Benetk, kot letov do Aljaske na voljo precej! Nakup kart po takih cenah je možen do 24.3. oz. do razprodaje prostih sedežev.

Primer (časovno usklajeni leti):

Benetke – Los Angeles 361€

Povezave do Aljaske:

Los Angeles – Juneau 221€

Los Angeles – Anchorage 236€

Los Angeles – Fairbanks 240€

Ugodni leti do Aljaske so sicer na voljo tudi z mnogih drugih mest v ZDA.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lax-juneau-221 vce-lax-361