Kambodža + Kitajska iz Benetk na isti vozovnici za samo 487€!!

by

Kambodža (in Kitajska) s prevoznikom China Southern! Povratne lete s to kitajsko letalsko družbo lahko kupite že za samo 487€, za isto ceno pa je možen tudi daljši postanek v kitajskem mestu Guangzhou (za kar v nekaterih primerih ne potrebujete vizuma, več info spodaj). Na voljo je veliko terminov vse od januarja do junija 2016. Akcija traja do 31.1.2016 oz. do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Benetke – Phnom Penh 487€

Benetke – Guangzhou – Phnom Penh 487€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Za obisk mesta Guangzhou do 72ur ne potrebujete kitajskega vizuma. Začasno kratkotrajno dovoljenje pridobite na letališču (imeti morate veljavno letalsko vozovnico za nadaljevanje potovanja in urejen vizum za svojo končno destinacijo). Več informacij je na voljo TUKAJ. Na isti spletni strani lahko poiščete tudi informacije, kako pridobiti vizum za Kambodžo (ki je potreben).

Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-pnh-486