Kanarski otoki iz Benetk z direktnimi ali povezanimi leti z družbo Binter!

by

Lepe cene povratnih povezav: La Palma 207€, Gran Canaria 208€, La Gomera 211€, El Hierro 224€ …

Ste že slišali za letalskega prevoznika Binter Canarias? To je družba, ki nas ugodno popelje po različnih Kanarskih otokih, med drugim pa nam ponuja tudi direktno povezavo Benetke – Gran Canaria. Super so predvsem povezave do nekaterih manjših otokov, kajti Binter ponuja nakup povezane povratne karte s prestopom v Las Palmasu (Gran Canaria) npr. do La Gomere, La Palme, El Hierra … Do Gran Canarie lahko poletite že od 207€ naprej (še ceneje na strani prevoznika), le nekaj evrov pa so dražje povezave naprej do drugih otokov. V osnovno ceno je vključena ročna prtljaga do 8 kilogramov (mali kovček) in prigrizek, z doplačilom 30€ v eno smer pa si lahko dodate tudi oddano prtljago do 23 kilogramov ter izbiro sedeža. Spodaj v članku smo podali tudi povezavo do zelo ugodnih namestitev.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. V Španiji so bile odpravljene omejitve potovanj zaradi COVID-19. Predložitev dokazil o cepljenju, preboleli bolezni zaradi COVID-19 ali negativnih rezultatov testov ni več potrebna. Celotni pogoji za vstop so v Slovenščini na voljo TUKAJ.

Primeri letalskih kart*:

Benetke – La Palma (3.12.2022 – 17.12.2022) – 207€

Benetke – Gran Canaria (14.1.2023 – 28.1.2023) – 208€

Benetke – La Gomera (3.12.2022 – 16.12.2022) – 211€

Benetke – La Gomera (26.11.2022 – 16.12.2022) – 224€

itd.

*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo. Povezave so na voljo tudi na druge otoke (Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura).

Proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi najdete TUKAJ (primer za Gran Canario; v iskalniku lahko spreminjate otok oziroma kraj, datum, število oseb, zajtrk … )

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Po enakih cenah so na voljo številni termini, tako tisti enotedenski, kot tudi tisti za dlje časa!

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)