Karibski otoki iz Benetk že od 554€, Kuba za 612€ (povratna)!

by

Ugodno na Karibe z družbama Air France – KLM! Po odličnih cenah lahko letite na otoke Curacao, Aruba, St. Maarten in Bonaire – povratne vozovnice iz Benetk stanejo samo 554€! Nakup kart je potrebno opraviti do 15.4.2015, potujete pa lahko od maja do septembra (omenjene cene niso na voljo v vseh terminih). Ugodni so tudi leti na Kubo (Havana), povratni let stane le 612, tja pa se za tako ceno lahko odpravite v juniju in septembru 2015.

Nakup kart opravite na straneh prevoznikov Air France ali KLM – lažje boste najugodnejše termine poiskali na strani prevoznika KLM. Za celotno ponudbo destinacij in cen v najnovejši akciji prevoznikov obiščite TO POVEZAVO.

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja, sploh sedaj, ko lahko letno multitrip zavarovanje z visoko zavarovalno vsoto preko zavarovalnice NLB Vita sklenete že za samo 60€, osnovno enotedensko pa že za samo 12€.

Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

klm-benetke-april15

Letalski družbi Air France – KLM ponujata nekaj zelo ugodnih letalskih povezav na karibske otočke Curacao 490€, Aruba 503€, St. Maarten 483€ in Bonaire 487€. Karte so na voljo za odhode iz Münchna in iz Benetk, odstopanja v cenah pa so majhna (nekaj €). Akcija velja za odhode od 19.8.2014 do 30.9.2014 in za povratke od 6.9.2014 do 15.10.2014. Nakup kart je potrebno opraviti do 11.8.2014.

Primeri:

Še vedno je na voljo veliko različnih datumskih kombinacij v obdobju te akcije. Za nakup karte obiščite zgornje povezave in ustrezno spremenite datume.

Do Benetk ali Münchna vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Prav tako lahko že za dobrih 20€ na dan najamete vozilo, priporočamo najem preko po naših izkušnjah najugodnejše agencije Billiger-Mietwagen.

Vce-bon487