Kombinacija kart za Cuzco (Peru) z odhodom iz Bergama za samo 574€!!

by

Super cena za kombinacijo kart do Peruja, natančneje Cuzca, ki je izhodišče za obisk svetovno znanega starodavnega mesta Machu Picchu! Gre za kombinacijo dveh kart, najprej nizkocenovni let iz Bergama do Madrida, nato pa iz Madrida do Cuzca. Osnovna kombinacija kart stane že samo 574€! Običajno so cene do glavnega mesta, Lime, višje od 800€, tukaj pa priletite še bližje svetovni znamenitosti po še ugodnejši ceni! Za glavni let Madrid – Cuzco je na voljo kar veliko terminov od oktobra pa vse do pomladi 2016!

Primer:

Madrid – Cuzco 528€

Bergamo – Madrid 46€

Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih sedežev. V nekaterih terminih so med leti daljši postanki, ki jih lahko izkoristite za ogled mest.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba GoOpti. Najbolj udobno je potovanje z avtomobilom, ki ga lahko najamete preko agencij Billiger-Mietwagen ali slovenske Vehicle Rent. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.comza hostle priporočamo Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).

bgy-mad-46 mad-cuz-528