Poteklo: Kombinacija kart za rajski Mauritius z bližnjih letališč že za samo 465€!!

by

Poteklo

21.8.2015: Še ceneje na Mauritius! Ista kombinacija z odhodom iz Barcelone in povratkom na Dunaj stane samo 442€!! Enosmerni leti iz Trevisa do Barcelone pa stanejo že samo 23€ – skupaj vas letalske karte do sanjskega Mauritiusa stanejo le 465€!! Najcenejše karte so na voljo v januarju in februarju 2016. Pohitite z nakupom!

Primer:

Barcelona – Mauritius – Dunaj 442€

Treviso – Barcelona 23€

10.8.2015: Ugodna kombinacija kart za sanjski Mauritius! Letalske karte skupaj stanejo že samo 541€! Na voljo so posamezni termini v januarju in februarju 2016, nakup kart po teh cenah pa je možen do razprodaje prostih sedežev. Potreben je ločen nakup dveh kart: prvi let je nizkocenovni iz Trevisa do Barcelone (Ryanair), drugi pa je open jaw Barcelona – Mauritius – Dunaj.

Primer:

Treviso – Barcelona 25€

Barcelona – Mauritius – Dunaj 516€

Do bližnjih letališč vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bcn-mru-vie-516