Lanzarote v najvišji sezoni že za samo 114€ (kombinirani leti)!!

by

Obiščite Kanarski otok Lanzarote v najvišji sezoni po nizkih cenah! Spodaj je več možnosti, kako do tega otoka ugodno poleteti, najcenejša kombinacija pa je na voljo že za samo 94€, običajna povratna karta pa je lahko vaša že za samo 137€! Možno je kombinirati različne prevoznike: Ryanair, Iberia in Condor z letališč v Milanu in Münchnu. Nakup kart je možen do razprodaje prostih mest.

München – Lanzarote – Milano 114€

Condor+Ryanair. Odhodi 8., 22. ali 29.7.  Povratki: 1., 2., 4., 5., 7., 8.8.

Milano – Lanzarote 148€  

Ryanair, Odhod: 19.7.  Povratki: 1., 2., 4., 5., 7., 8.8.

Milano – Lanzarote 183€ 

Iberia Ekspress, na voljo več različnih datumov

Milano – Lanzarote 166€

Iberia+Ryanair, na voljo več terminov za odhode, povratki pa: 1., 2., 4., 5., 7., 8.8.

München – Lanzarote 200€

Condor, 29.7. – 12.8.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-ace-mil-94