Last minute leti v New York z Benetk/Dunaja za samo 313/345€ (povratna)!

by

Akcija prevoznika TAP za lete z Benetk ali Dunaja v New York! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 313€ oz 345€, najugodnejši leti pa so na voljo za last minute potovanja, z odhodom v maju! Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – New York 313€

Dunaj – New York 345€

vceNYC313e

Po ceni pod 400€ za povratno last minute karto je na voljo več terminov, npr. odhodi 20., 25., 26., 27. maj povratki 6., 7., 9. junija., verjetno pa še več različnih terminov.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-nyc-345