Malta za mlade! Letalo + 7 nočitev v hostlu v poletnem terminu za samo 231€/osebo!

by

Poletni oddih na Malti! Pripravili smo ponudbo za dopust na Malti, namenjen mladim, ki radi spoznavajo popotnike z vsega sveta! Ponudba je narejena za termin 29.7. – 5.8.2015.

Odleteli boste z letališča Marco Polo Benetke z družbo Air Malta. Povratna karta stane 133€, v ceno pa je vključena tudi check-in prtljaga. Za rezervacijo sledite tej povezavi: Benetke – Malta 133€.

Nastanitev smo za vas našli v prijetnem hostlu Lingo Hostelkjer boste za 7 nočitev odšteli le 98€/osebo! Nastanitev v hostlu je zanimiva za vse, ki se radi družite s popotniki in se radi zabavate pozno v noč… Za rezervacijo sledite tej povezavi: Lingo Hostel.

7-dnevni oddih na Malti v terminu 29.7. – 5.8.2015 vas tako stane le 231€/osebo

Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate tudi preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

malta-hostel-jul15 vce-mla-133