Eksotični Mozambik že za 537€ z Dunaja!

by

Odlična cena za povratno karto do te zanimive afriške destinacije z vključeno ročno prtljago do 10kg! Let + 16 nočitev z zajtrkom za samo 714€!

Mozambik je južnoafriška država, katere dolga obala Indijskega oceana je posejana s priljubljenimi plažami (npr. Tofo) in morskimi parki. Do prestolnice Maputo nas v februarju in marcu, z le enim prestopom v vsako smer, najugodneje popelje družba TAP Portugal – že od 337€ naprej z Dunaja. V ceno povratne karte je vključena ročna prtljaga do 10 kilogramov, možno pa je doplačilo za oddano prtljago (79€ v eno smer). Poiskali smo še ugodne nastanitve (spodaj). Za povratni let + 16 nočitev z zajtrkom bi tako odšteli le 714€ po osebi (ob odhodu dveh oseb z možnostjo brezplačne odpovedi).

Vse o vstopnih pogojih si preberite TUKAJ (cepljeni za Covid-19) oziroma TUKAJ (necepljeni za Covid-19). Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ

OPOZORILO!

Omenjena ponudba leta ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ. Nastanitve vam za izbrane hotele lahko uredimo ugodneje, kot na raznih booking portalih.

Primeri povratnih povezav*:

Dunaj – Maputo (10.2.2023 – 25.2.2023) – 587€

Dunaj – Maputo (11.2.2023 – 4.3.2023) – 572€

Dunaj – Maputo (12.2.2023 – 11.3.2023) – 566€

Dunaj – Maputo (18.2.2023 – 11.3.2023) – 546€

Dunaj – Maputo (3.3.2023 – 20.3.2023) – 537€

Dunaj – Maputo (5.3.2023 – 20.3.2023) – 543€

*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Primer nastanitve z vključenim zajtrkom možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin (4.3.2023 – 20.3.2023)**:

Complexo Alamanha … – 177€ (354€ za dve osebi)

Primer nastanitve v hotelu s ⭐️⭐️⭐️⭐️ ob plaži z vključenim zajtrkom možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin (4.3.2023 – 20.3.2023)**:

Beira Terrace Hotel**** – 649€ (1298€ za dve osebi)

**cena namestitev se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne

Ostale nastanitve najdete TUKAJ. Za nastanitve z zajtrkom obkljukajte “zajtrk vključen”. Izbirate lahko med različnimi kraji, spreminjate število oseb, datum itd.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si kupite direktno na spletni strani letalske družbe, v kolikor želite najnižjo ceno pa so na voljo tuje spletne agencije (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (ugodni prevozi, na voljo koda 5€ ob prvi rezervaciji)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

28.9.2015: Divji Mozambik iz Ljubljane s prevoznikom Turkish Airlines že za samo 549€ (povratna)!

Še boljša ponudba za eksotični Mozambik! 

Tja lahko letite kar iz Ljubljane po super ceni 549€ za povratno karto! Najugodnejši termini so na voljo konec oktobra, v novembru in v prvi polovici decembra 2015!

Primer:

Ljubljana – Maputo 549€

14.9.2015: Super cena za Mozambik!

Prevoznik Turkish Airlines ponuja povratne lete v mesto Maputo iz Benetk za samo 538€!

Najcenejši termini so na voljo v novembru, v januarju so leti le nekaj € dražji. Nakup kart je možen do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Benetke – Maputo 538€

Do Benetk vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitevAirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila uporabite po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-mpm-538