Namibija iz Milana za samo 513€ (kombinacija kart s poljubnim postankom v Johannesburgu)!!

by

Raziskovanje juga Afrike z odhodom iz Milana – s prevoznikom Saudia Airlines lahko ugodno priletite v Johannesburg, po poljubno dolgem postanku (ali še isti dan), pa lahko odpotujete naprej proti Namibiji. Kombinacija vozovnic je v veliko terminih na voljo za samo 513€! Če želite imeti v Johannesburgu daljši postanek, se cena zaradi tega ne spremeni. Zaradi ur letov vam priporočamo, da se v Johannesburgu za daljši čas ustavite na poti nazaj (je tako ali tako običajno potrebno počakati eno noč do leta proti Milanu). Ugodni leti so na voljo vse do konca leta, z malo sreče pri iskanju pa so take kombinacije na voljo tudi v naši poletni sezoni.

Primer:

Milano – Johannesburg 342€

Johannesburg – Windhoek 171€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Več o Namibiji in o potovanju po tej državi si lahko preberete na uradni spletni strani namibijske turistične organizacije (KLIK). Prispevek o Namibiji v slovenščini si lahko preberete TULE, še sveže vtise iz letošnje pomladi s strani naših prijateljev, začinjene z izvrstnimi slikami, pa TUKAJ. Primer krožnega potovanja si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

jnb-wdh-171 mxp-jnb-342